Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Amit nem lát, az nem fáj". Ti ezt elfogadjátok?
Struccpolitika. Irdatlannagyfasság. Konkrétan. Jelen esetben még hazugság is. Teljes mértékben elítélem.
18/F
A szerelem elmúlik egy idő után, utána több racionális tényező is alakítja a viselkedést.
Simán szeretem a csajom, mert félredugok,olyan dolgot pótlok amit otthon nem kapok meg.
De ettől még sosem hagynám ott.
Maga a mondás igaz, viszont ha kiderül akkor duplán fáj, mivel még ott van az is h x ideig hazudott. Hogy elfogadom-e..hát NEM!...igaz hogy minden ésszerű,és mindennek oka van,(legalábbis én ezt mondom) de nem mindenre van mentség!
Aki megcsalja a barátját/barátnőjét akárhogy, (mert gondolom itt erről van szó), az egy mocsok...már csak kell látnunk a határt, hogy melyik mocskot büntessük meg és melyiket ne (adott helyzetben)....
by LenaDrH
Én nem fogadom el ezt a nézetet. Szerintem aki így gondolkodik és mondjuk megcsalja a párját, az csak a saját lelkiismeretét próbálja nyugtatgatni ezzel, hogy amit tett, az nem olyan nagy dolog, hisz a párja nem tud róla, ezért nem is fáj neki. Pedig ha tudná, valószínűleg nagyon fájna neki. Én szánalmasnak tartom, ha valaki ezt az elvet vallja.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!