Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Ha ismered a srácot, megbízol benne, kedveled, a lányoddal szeretik egymást, megbízol a lányodban is és látod, hogy boldog vele, akkor én beleegyeznék.
Nyilván azért csak módjával, és nem ártana talán megbeszélni bizonyos dolgokat, tisztázni a játékszabályokat és azért szemmel tartani őket (csak finoman), de akadályát nem látom, hogy nagy gond lenne ami miatt ne mennék bele. :) 38N
Szerintem jó ötlet, de majd arra mindig készen kell állnod hogyha a lány szakít vele, vagy fordítva, akkor nincs mese, mennie kell. Egyébként remek ötletnek tartom, bár a lányoddal egyidős vagyok. Amit már írták előttem is, a játékszabályokat le kell beszélni vele, meg a lányodnak is meg kell tartania azt viselkedést amit eddig. Gondolok itt arra hogy ugyanúgy segítsen/segítsenek, a tanulás ne legyen elhanyagolva, satöbbi. De érdemes vele megbeszélni, hogy bírná-e lelkileg meg mindenhogy azt, hogy konkrétan együtt él a barátjával. Ugye így a magánéleti kérdés is felmerül :) Sok boldogságot nekik! :)
17/L
Rendesen le kell fektetni minden szabályt, akkor működhet a dolog. Ennyi idősen már megfelelő belátással rendelkezhetnek.
Környezetemből tapasztaltam már hasonló helyzetet, megoldást, jól működött. Természetesen voltak súrlódások. Amikor a pár szakított, akkor normálisan el tudták intézni. Ha megfelelően felnőtt módon tudja mindenki kezelni a helyzetet, akkor ha lesz is gond, meg lehet oldani (nem merem azt mondani, hogy nem lesz gond, mert ez biztosan nem igaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!