Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátommal?
Figyelt kérdés
A barátommal hétköznaponként csak 2-3 órára szoktam találkozni de már nem tudjuk h hova mehetnénk. Messze lakunk egymástól szal lakás kilőve :S
Teaházak drágák de ott már voltunk párszor, plázák meg unalmasak egy idő után:D és sajnos hideg van :S
17/L
2010. jan. 25. 22:06
11/14 A kérdező kommentje:
köszi a piálá ötletet de anélkül is jól érezzük magunkat a hideget leszámítva xD
2010. jan. 25. 22:28
12/14 anonim válasza:
[am szegüyk össze magunkat eddig nem adtunk értelems tanácsokat XD [bár a kocsma mint mondtam mindig jo választás:P] am : tényleg nem kell minden nap "randi" menyetek el haverokkal buliba házi buli v akármi fiud vigyen el 1 jo kis horrora:P legalább bujsz:P [klasszikus de hatásos:P]
13/14 anonim válasza:
hehe:P [am még mindig a 3. hsz elő vok:P majd mostmár használok vmi aláírást:P
1,5 óra elég amatőr utaztam én már többet is 1 lányért nem 1x:P [akk gondolom nem 1 városba laktok] mert még a DKV se csinyál 1,5 órás körutazást bár a 26y elég város néző busz:P [Debrecen]
is itt az aláírás:
kurtzyx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!