Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátommal?
A barátommal hétköznaponként csak 2-3 órára szoktam találkozni de már nem tudjuk h hova mehetnénk. Messze lakunk egymástól szal lakás kilőve :S
Teaházak drágák de ott már voltunk párszor, plázák meg unalmasak egy idő után:D és sajnos hideg van :S
17/L
előszöris szia:P
ha 2-3 órát taliztok akko ahhoz elég közel vagytok h az út után is legyen elég idő :P nem kell állandóan 1más nyakán lógnixD am tegyük fel mnidketten utaztok fél órát és utána 2-3 óra a tali :P tehát ha utaztok inkább 1 órát :P [feltételezve h a kávéház stb középen van:P] akk 1,5-2,5 órát lehettek otthon:P ami sztem tekintve h 17 éves v valószinüleg több pozitívummal fog járni mint 2-3 óra teázás:P
[k abbol indultam ki h a távolság "kamu" ok:P sokkal inkább tünik valószinünek mondjuk h nem szándékozod még bemutatni anyuéknak:P v egyáltlaán nem:P [énu tobbit vallom:P nem kell róla tudniuk:P]
amúgy h értelmes választ is lehessen adni tudni knée mit szerettek:P unalomrol meg annyit: ha azzal vagy akit (L) :P akk semmi sem lehet túl unalmas:P van a plázákba pad tessék csókolóznixD v zárás után..xD
pá
18F
2. :P ha nem tudsz olvasni ne írj.. ty:P
[de amúgy mennyetek el kocsmázni v ilyesmi:P a kellő mennyiségű pia után 1böl nem fogsz fázni:P
hát simán XD barlangba nőttél fel v mi?XD én szoktamXD
1.§ nő,pia,haverok bárhol bármikor bármennyi:P
és nem azt mondtam h igyák magukat sík részegre elvégre másnap suli:P de 1 kis pia és jobb a hangulat :P és nincs hideg:P és szerintem a lánykáknak tökéletesen áll ha 1 picit be vannak "baszcsizva:P" [by Kiss Ádám:P]
22:16 részben van igazad :D én kb 45percet ö meg 1,5 orát utazik :S
de tervezem a bemutatást és akk könnyebb lesz a helyzet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!