Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire megalázó már? Ilyen létezik?
Ismerőssel történt meg. Három éve van a pasijával, 28 évesek. Már együtt élnek. A csávója megcsalta, de durván.A nő még nem tudja. Több hétig levelezett a másik csajjal, 3x találkoztak élőben is, ebből 2x volt szex. De közben intim személyes(család, gyerekkor stb) dolgokról is mesélt neki a pasi, meg kicsit érzelmeket is belevitt, együtt aludtak a másikkal összebújva szex után meg ilyenek. És bár tudta a csávó,hennél többet nem akar, de tök sok pénzt költött a nőre meg kedveskedett neki.
Én azt hittem, ha megcsalnak valakit, az csak szex, aztán puszi pá, és nem így, ilyen tudatosan tervezve. Vagy ez megszokott így? Ez mennyire megalázó már szegény csajnak, aki azt hiszi hűséges az ő kis barátja.
igen, azt had ne mondjam el, honnan tudom mindezt...véletlenül tudtam meg a sztorit, és semelyikük nem tudja a kis szerelmi 3szögből, hogy én tudom ezt.
hát nem tudom...de aki szerető az több ideig az nem, ők meg nem hónapokig csinálták, csak 1-2 alkalomról volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!