Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan, hogy féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy féltékeny voltál párod egyik exére?

Figyelt kérdés
Legfőképp történetek érdekelnének, volt-e valami előzmény, amiért ez kialakult benned, mért érezted azt, hogy "fenyegeti" a kapcsolatotokat? Vagy mért zavart az az ex (ha nem éreztél olyat, hogy konkrétan veszélyben lenne miatta a kapcsolat, csak valamiért bosszantott)?
2010. jan. 25. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
igen és most is az vagyok.nem egyszer csalt meg vele.
2010. jan. 25. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkivel megesett már, velem is... és nem is alaptalanul. Összejöttünk - az exe megcsalta, ezért szakított vele -, de éreztem még, hogy szereti a volt barátnőjét. Szakított velem, mondván, hogy megváltoztam, és nem ilyennek képzelte a kapcsolatunkat. 1 hónapon belül megint az exével volt...csaj sajnálni tudom, mert ha egyszer megcsalta, többször is meg fogja.
2010. jan. 25. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Első: és miért vagy még vele?:S
2010. jan. 25. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze, igaz nekem még ő az első, de neki előttem volt már barátnője, akivel tartja a kapcsolatot, és néha elég félreérthető megjegyzéseket tesz. Van amiben ő jobb mint én, de azt hiszem, a barátom próbál vele nem foglalkozni.
2010. jan. 25. 21:07
 5/8 anonim válasza:

Igen. Nem sokkal azután találtunk egymásra hogy a páromat ott hagyta mert az élete megváltozott és az ex ezt nem tolerálta. Ennek ellenére békében váltak el és még most is tartják néha a kapcsolatot ami kicsit fura. Egyszer amikor róla beszélt azt éreztem még mindig érez valamit iránta, hisz őt hagyták ott, de az is lehet hogy csak mint egy szép emlékként beszél róla de semmi több.

Nagyon rosszul esett és a mai napig ha az ex-re gondolok el fog a féltékenység. Kicsit nehezen kezelem ilyenkor a dolgot, de elmondom magamnak hogy a párom szeret és ezt sok mindennel a tudtomra is adja. Hiszen ha csak felejteni akarna mellettem vagy vissza vágyakozna nem lennék együtt lassan egy éve és nem mondaná hogy még eltudna viselni még ennyit, vagy többet.:)

2010. jan. 25. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
ez egy jó próbatétel sztem.nem lennék soha féltékeny.nem is voltam.ha lefekszik vele,bizonyítja h nem a te embered.és nem a nagy ő.23 éves fiu vagyok,bnőmet elengedtem az exével nem is 1x buliba.elötte elmondtam neki kb ugyanezt.1x rámászott a gyerek,de nem feküdt le vele.és ezt tutira tudom:)
2010. jan. 25. 21:18
 7/8 A kérdező kommentje:
jogos a kérdés az első kommentelőnek, mi tart még ezek után is mellette? =S
2010. jan. 25. 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Előfordult már ilyen velem, de leginkább egy közösségi oldal tehet róla. Ott a csaj folyton engem nézett, és a barátom képeihez félreérthető kommenteket írt. Azóta már nem érdekel, tudom hogy a páromat sem érdekli...
2010. márc. 28. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!