Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be akarom mutatni a barátomat a szüleimnek, de izgulok a korkülönbség miatt. Nagyon gáz ha idősebb a barátom? Én 15éves lány vagyok. Ő 35 éves.
Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 07:40
21/26 anonim válasza:
ha faterodnak van puskája, akkor semmiképp ne mutasd be :D
22/26 anonim válasza:
"Ő 35 éves" Na itt majdnem leszédültem a székemről.
Érdekes helyzet, az biztos. Szüleid szerintem sokkot kapnának. Keress inkább valami hasonló korú sihedert. Bár én úgy gondolom, 15 évesen még korai pasizni.
23/26 anonim válasza:
#20-as
Egy rugóra jár az agyunk.:D Vidd csak haza..remélem apuci elintézi.Ez a 20 év nagyon sok.
24/26 anonim válasza:
Én ezt teljesen másképp látom. Lehet én vagy túl modern de a bárátnőm és köztem is ugyan ennyi a korkülönbség. Már akkor is ismertem a lányt mikor kislány volt, persze csak 15-16 évesként láttam benne a nőt, előbb nem. 17 éves volt mikor össze jöttünk azóta már eltelt 5 év és jelentem nekem nincs semmi féle mentális problémám, repülőtéren vámosként dolgozok, ha mentális problémáim lennének nem engednének oda. 42 f
25/26 anonim válasza:
" jelentem nekem nincs semmi féle mentális problémám,"
Ezt magadrol nem igazan tudod megmondani. Egy alapos pszichiatriai vizsgalat ki tudna deriteni, hogy eppen miert vonzodsz a gyereklanyokhoz.
26/26 anonim válasza:
Én inkább kérdeznék: mi tetszik benne annyira, hogy a szüleidnek is bemutatni szándékozod őt? Mióta vagytok együtt és mik a közös terveitek? Mert alapesetben ezzel számolni kell ám, hogy egy 35 éves férfinak más tervei vannak, mint a 15 éves kiscsajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!