Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm szüneteltetni akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szüneteltetni akarja a kapcsolatunkat, mire is jó ez?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem, nem volt soha semmi baj a kapcsolatunkkal. Soha nem veszekedtünk, mindent megadtam neki amit csak lehetett. Nem értem mi lehet a baj. Találkozni is csak 2-3 naponta szoktunk, viszont facebook-on mindíg beszélünk. Nem értem mi lehet a baj.
2014. okt. 27. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2014. okt. 27. 18:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Szüneteltetés alatt mit értesz?

Amúgy meg miért nem kérdezed meg tőle? Nála jobban senki sem adhat kielégítőbb választ.

2014. okt. 27. 18:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy másokkal is ismerkedni akar...
2014. okt. 27. 18:24
 4/11 RRR ***** válasza:

pl.:

valaki telebeszélt a fejét hülyeséggel

kérdezz rá mi kókadt f...baja van veled??

2014. okt. 27. 18:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem szeret/felbukkant egy másik pasi vagy egyszerre mindkettő.
2014. okt. 27. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Én 2 hétig voltam szünetbe. A szünet végén szakítottam. L
2014. okt. 27. 18:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Feltehetően szakítani akar.
2014. okt. 27. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Szeretne mással is kefélni, aztán meg visszamenni hozzád.
2014. okt. 27. 18:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy nincs semmi baj.
2014. okt. 27. 18:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul tettem fel a kérdést a legjobb barátnője mondta hogy szüneteltetni akar, viszont nekem nem mondd semmit, de kizártnak tartom hogy a barátnője azért mondta mert féltékeny ismerem őt is. Barátnőm csak annyit mondd hogy szeret meg hogy nincs semmi baja de mostmár teljesen összezavarodtam nem tudom mit csináljak.
2014. okt. 27. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!