Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a baj! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16/L vagyok.Van egy fiú akit nagyon szeretek,és ő ezt tudja is.Már jó ideje van másik barátnője,de mindig azt mondogatja hogy engem szeret,meg stb..De napközben a lánnyal van.Ugy volt hogy járni fogunk mert elvileg ő is szeret.Ma reggel is velemvolt egy ideig,aztán ment a másik lányhoz azzal a kifogással hogy elmegy házit írni.Mentem a folyosón és ott ölelgették egymást.Azt hittem kiugrik a szivem a helyéről.Következő szünetben már kiabáltam is vele a folyosón,de ő le sem sz.art,elment a lánnyal....Ma este msnen meg olyanokat írogat hogy picim,meg szeretlek,meg veled akarok lenni,meg kérlek ne csináld ezt,te vagy nekem a világon a legjobb....Persze nem hittem el neki.Minél jobban küldtem annál jobban nyalizott.Nem értem ezt az egészet!Én szeretem és ma végleg eldöntöttem hogy nem hagyom tovább hogy miatta szemvedjek!Azt is mondtam neki hogy legyen boldog a barátnőjével,és akkor is azt mondta hogy nem a barátnpje...De hát látok amit látok!
Szerintem tényleg próbáld meg elfelejteni, látszik, hogy csak hülyít, jobb lesz neked nélküle.
2010. jan. 25. 18:27
2/11 A kérdező kommentje:
Én ezt már nem akarom tovább csinálni: ( de félek hogy jön utánam és újabb hazugságok lesznek amiknek én iszom meg a levét.Boldog szeretnék lenni!Holnap találkozni akar velem,de félek hogy elsírom magam.Látni se kéne:-(
2010. jan. 25. 18:28
3/11 anonim válasza:
Nem értem nagyon itt mi a kérdés...
Ne foglalkozz vele, tiltsd le msn-ről stb. Az ilyennel nem éri meg foglalkozni
2010. jan. 25. 18:28
4/11 anonim válasza:
Tudod te mit tegyél. Vagy csak megerősítésre vársz?
IGEN, helyesen teszed ha nem foglalkozol ezzel a taplóval.
2010. jan. 25. 18:29
5/11 anonim válasza:
Ne találkozz vele, és próbáld meg elkerülni.
2010. jan. 25. 18:29
6/11 A kérdező kommentje:
Ezt fogom tenni:-( Csak rossz érzés,látni is hogy ezt még eljátsza másik három lánnyal..És mindegyiket relytegeti a másik elől.Szerintem beteges..:-S
2010. jan. 25. 18:31
7/11 anonim válasza:
"Holnap találkozni akar velem"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Eszedbe ne jusson! Ki nem sz*rja le mit akar a hernyógörény.
Ignoráld, töröld a telefonodból, az msnről, az agyadból. Ha látod, csinálj úgy mintha nem látnád. Felejtsd el!
2010. jan. 25. 18:31
8/11 A kérdező kommentje:
Nem is fogok vele..Csak azt várom már nagyon nagyon hogy végre elmúljon az az érzés ami most bennem van:(
2010. jan. 25. 18:33
9/11 anonim válasza:
Meg kell tanulnod az ilyet (magyarán mondva) lesz@rni.
Azért csinálja ezt, mert (mint te is leírtad) tudja, hogy szereted.
Ne foglalkozz vele... Ne írj neki vissza MSN-en.
Az a baj, hogy látszik az írásodból is meg ahogy leírod ezt az egészet, hogy "vissza tudja magát sírni". Meg is értem, mert szereted. De ne tedd. NAGY HIBA!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!