Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene most hinnem?
Figyelt kérdés
tisztára mérges vagyok!Összejöttem pár hónapja egy sráccal aki dobott az exe miatt mert h szereti még.Rá 2 hónapra kb megint összejöttünk és most újra együtt vagyunk de ez a csaj még mindig képbe van. Már megfenyegettem nem 1x hogy ráfázik ha nem hagyja a pasim de semmi.Meg a barátom is keresi telón,meg hogy talizik majd vele,de nekem azt mondja hogy csak üzlet miatt. Meg felhívtam a csajt újra hogy kocc és azt mondta h jó lenne ha tisztába lennék azzal h a mai napig több van köztük.Olyan fura ez az egész. Egyszerűen nemtom hogy levakarni.Meg a csaj múltkor meglátogatta, és nemtom hogy veszi a bátorságot és mért nem veszi észre magát.2010. jan. 25. 18:03
1/11 anonim válasza:
talán onnan veszi a bátorságot, hogy párod hagyja neki. szerintem felejtős a srác ezek után. elcsábítani csak azt lehet, aki hagyja magát. és az ilyen ember nem szeret. ha a közös múltjuk miatt visszament volna exéhez, aztán rájött volna, hogy téged szeret és örökre lezárta volna a dolgot exével azt mondanám, hogy megesik. de így... bocsi, de ez a csaj addig fog próbálkozni,amíg párod hagyja és tönkretesz vele téged.
2/11 anonim válasza:
Ő még az exét szereti ez látszik.
3/11 anonim válasza:
Gondolom, azzal azért tisztában vagy, hogy amíg a barátod nem gondolkodik úgy, ahogy te, addig ezzel csak őt idegesíted, amivel azt fogod elérni, hogy visszamegy megint hozzá. Amellett, a csaj úgyis arra fog menni, hogy idegbeteggé tegyen, ha folyamatosan fenyegeted.
4/11 A kérdező kommentje:
de nem vele jár hanem velem, és ha annyira szeretné akkor újra visszamenne hozzá. Ez a csaj 1 ri.... sztem hogy nem járnak és ennek ellenére nyomul.Nem?
2010. jan. 25. 18:09
5/11 anonim válasza:
ha párod elküldené és ő annak ellenére is próbálkozna akkor az lenne. amúgy meg egyszer már visszament hozzá, nemde? akkor honnan veszed, hogy ne fogja újra megtenni?
6/11 A kérdező kommentje:
sztem csak a csaj nyomul.Meg mondta hogy szeret.És én mindent megfogok tenni hogy ne rondítson bele a kapcsolatunkba, mert én vigyázok a kicsimre.
2010. jan. 25. 18:16
7/11 anonim válasza:
A szó elszáll, a tett megmarad. Ha megkérnéd rá, elzavarná a fenébe azt a csajt? Francokat zavarná el...
8/11 A kérdező kommentje:
mért ne tenné meg? Velem jár.Mondjuk az eléggé zavar volt már rá példa és felhozza példákba. Hogy vele ezt meg azt csinálta meg hogy milyen jó volt.
2010. jan. 25. 18:40
9/11 anonim válasza:
sztem hagyd ott, mert ennek nem lesz jó vége!!!!Tapasztalatból mondom!!Csak neked lesz rosszabb,ne hagyd h hülyét csináljanak belöled!
20/L
10/11 anonim válasza:
Hát kedves kérdező nagyon úgy nézz ki h neked van kocc:D ezt benézted:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!