Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hinnem kéne neki? El vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hinnem kéne neki? El vagyok bizonytalanodva.

Figyelt kérdés

Régen több évig önbizalomhiányom volt, az önbizalmam most sem az igazi. Leginkább ezért nagyon féltékeny vagyok a barátnőmre.

Kedden a buszon ültünk barátnőmmel, amikor úgy láttam, mintha ránézne az egyik srácra, majd elfordul, aztán ismét ránéz. Ezután pedig olyan fejet vágott, mintha arra gondolna, h "miért nem néz rám?".

Ezután nagyon szarul éreztem magam. Kérdeztem, h ki volt az. Ő mondta, h egyik tanárának a fia és hasonlít rá, de nem tetszik neki és már nem mer nézni senkire, mert én mindig ezt hozom ki belőle. (már volt vitánk a féltékenységemből adódóan) Én nem hittem neki. Ezután sírt és nagyon rosszul érezte magát. Én sajnáltam és úgy gndoltam, hogy ha ennyire érzékenyen érinti, akkor biztos igazat mond. Elhittem neki. Aztán azon dolgoztam/dolgoztunk, hogy a beteges féltékenységem normalizálódjon.

Én megnyugodtam, mert jó tanácsokat találtam a neten, amik segíthetnek.

Ma viszont ahogy mentünk a buszmegállóba és jött velünk szembe egy jóvágásu srác úgy láttam, hogy ránézett és az is rá. Elég egyértelműnek tűnt nekem. Erre ő azt mondta, h nem nézte. Azt mondta, h semmit nem nézett, majd azt, h a lányt nézte (többen is jöttek szembe). Ezt viszont nem tudtam elhinni. Ismét vita, aztán majdnem sírt (sajnos az is megfordult a fejemben, h teteti:S). Ezután inkább mosolyogtam, h ne sírjon, de szarul éreztem magam és idegesnek, feszültnek. Most nagyon elbizonytalanodtam. Hinnem kéne neki?

Ezek a kis szemezgetések nálam nem férhetnek bele. Egyszerűen kikészít idegileg. Éveken keresztül ezért volt önbizalomhiányom, mert "a jóképüekkel szemben nincs esélyem". Erre most van egy barátnőm, akit szeretek, de mégis...

2011. ápr. 30. 00:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ne higgy
2011. ápr. 30. 00:28
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem akart megbántani, ezért mondta, hogy a csajt nézte. (Vagy a semmit?..)
2011. ápr. 30. 00:31
 3/17 anonim ***** válasza:

Ha megakarod tartani a barátnőd, akkor muszáj lesz leszoknod az alaptalan féltékenykedésedről.

Mindenkiben van egy pici, amit az ember azért megpróbál leküzdeni.

A te általad elmesélt történetek annyira semmiségek. Nem itt kezdődik a baj.

Akkor kezdj el gyanakodni, ha egyértelműek a jelek.

Pl. találkozgat valakivel, tele van a telefonja pasizós üzikkel stb.

Ne űzd el magadtól a lányt a féltékenykedéseddel!

2011. ápr. 30. 00:35
 4/17 anonim ***** válasza:

És miért baj az, ha megnézi? Én is megnézek más fiúkat, majd az összesről megállapítom, hogy a nyomába se érhetnek a barátomnak... Szóval azzal, hogy megnézek mást, épphogy az erősödik bennem, hogy nekem mennyire helyes és szexi a barátom- a legjobb pasi a világon. Az is bántana, ha a barátnőd ezt gondolná, miközben megnéz mást?...

20/L

2011. ápr. 30. 00:40
 5/17 A kérdező kommentje:

0.35-ös. Jogos, de ahogy írtam éveken keresztül volt önbizalomhiányom, amikor egész napom arról szólt, hogy "minden csajnak a jóképüek kellenek, átlagosan nincs esélyem" "ha sikerülne is barátnőt szereznem, akkor egy jóképü úgyis elveszi ha szemet vet rá"

Ezek a kis pillantások pedig kikészítenek idegileg és elveszik az önbizalmam.

2011. ápr. 30. 00:42
 6/17 anonim ***** válasza:

Erre van egy mondás, hogy: "Hűséget fogadtam, nem vakságot!"

Én fiú vagyok, van barátnőm, de azért más lányokra is rá szoktam nézni mondjuk az egyetemen, utcán, stb. Ez fordított helyzetben miért ne történhetne meg? Szerintem ez még nem jelent semmit. Te nem szoktál olykor más csajokat megnézni?

Kicsit "pofátlanság", hogy úgy csinálja, hogy Te is ott vagy, de ettől függetlenül nem a világ vége. És nyilván azért tagadja le, mert nem akar megbántani, és ő is jelentéktelen dolognak tartja ezt.

2011. ápr. 30. 00:42
 7/17 A kérdező kommentje:

0.42-es

Ha vele vagyok, akkor direkt nem nézek meg mást. Ő mondja, h nem is mer másra nézni, mert akkor erre gondolok rögtön, de mégis megteszi.

2011. ápr. 30. 00:45
 8/17 A kérdező kommentje:
Én pedig nem azért vagyok vele, hogy az önbizalmam porrá tiporja.
2011. ápr. 30. 00:46
 9/17 A kérdező kommentje:
Kezdem magam úgy érezni, mint amikor 0 volt az önbizalmam. "A jóképüekkel szemben nincs esélyem.:( ) Nem ez az amire vágyom.
2011. ápr. 30. 00:51
 10/17 anonim ***** válasza:

00:35-ös vagyok.

Szinte mindenkinek van valamilyen fokú önbizalomhiánya, ezzel nem vagy egyedül.

És tévedsz, ha azt hiszed, hogy a "csúnyább" srácok esélytelenek!

Például sokkal visszataszítóbb egy macsó, aki semmibe nézi a nőket.

A test és a külsőségek nem minden!

Közhelynek hangzik de a belső sokkal fontosabb.

Egyébként csak hogy megnyugodj, nekem volt olyan barátom, aki nem volt egy férfi ideál, mégis jól elvoltunk, mert figyelmes és kedves volt.

Úgyhogy húzd ki magad, légy önmagad és fogadd el magas úgy, ahogy vagy.

Mert ha a barátnőd ezt érzi rajtad, akkor még jobban fog vonzódni hozzád! Legyen kisugárzásod! Hajrá!

2011. ápr. 30. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!