Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hinnem kéne neki? El vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hinnem kéne neki? El vagyok bizonytalanodva.

Figyelt kérdés

Régen több évig önbizalomhiányom volt, az önbizalmam most sem az igazi. Leginkább ezért nagyon féltékeny vagyok a barátnőmre.

Kedden a buszon ültünk barátnőmmel, amikor úgy láttam, mintha ránézne az egyik srácra, majd elfordul, aztán ismét ránéz. Ezután pedig olyan fejet vágott, mintha arra gondolna, h "miért nem néz rám?".

Ezután nagyon szarul éreztem magam. Kérdeztem, h ki volt az. Ő mondta, h egyik tanárának a fia és hasonlít rá, de nem tetszik neki és már nem mer nézni senkire, mert én mindig ezt hozom ki belőle. (már volt vitánk a féltékenységemből adódóan) Én nem hittem neki. Ezután sírt és nagyon rosszul érezte magát. Én sajnáltam és úgy gndoltam, hogy ha ennyire érzékenyen érinti, akkor biztos igazat mond. Elhittem neki. Aztán azon dolgoztam/dolgoztunk, hogy a beteges féltékenységem normalizálódjon.

Én megnyugodtam, mert jó tanácsokat találtam a neten, amik segíthetnek.

Ma viszont ahogy mentünk a buszmegállóba és jött velünk szembe egy jóvágásu srác úgy láttam, hogy ránézett és az is rá. Elég egyértelműnek tűnt nekem. Erre ő azt mondta, h nem nézte. Azt mondta, h semmit nem nézett, majd azt, h a lányt nézte (többen is jöttek szembe). Ezt viszont nem tudtam elhinni. Ismét vita, aztán majdnem sírt (sajnos az is megfordult a fejemben, h teteti:S). Ezután inkább mosolyogtam, h ne sírjon, de szarul éreztem magam és idegesnek, feszültnek. Most nagyon elbizonytalanodtam. Hinnem kéne neki?

Ezek a kis szemezgetések nálam nem férhetnek bele. Egyszerűen kikészít idegileg. Éveken keresztül ezért volt önbizalomhiányom, mert "a jóképüekkel szemben nincs esélyem". Erre most van egy barátnőm, akit szeretek, de mégis...

2011. ápr. 30. 00:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem nézek én ki rosszul. Átlag felettinek vagyk mondható valamivel. Úgy ahogy el is fogadom magam.

Viszont pont ez az, hogy ha ezt csinálja, akkor egyre inkább nem fogadom el magam.

2011. ápr. 30. 00:55
 12/17 A kérdező kommentje:
K*rvára nem vágyom arra, hogy az önbizalmam lerontsa. Viszont őt meg szeretem.
2011. ápr. 30. 00:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Hidd el, csak beképzeled.

Be nem kötheted a szemét.

Különben neki megy valaminek. :):):)

Viccet félretéve, ne éld bele magad ennyire, ez nem jó.

2011. ápr. 30. 00:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Én a barátnőd helyében már kidobtalak volna.
2011. ápr. 30. 10:57
 15/17 A kérdező kommentje:

10.57-es

Kifejtenéd?

2011. ápr. 30. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:

10.57-es

Kifejtenéd?

Kifejtem a kedvedért:

Majdnem három évig szenvedtem egy hasonló problémákkal küzdő férfival, mint amilyen Te is vagy. Az önbizalomhiányának minden negatívumát én szenvedtem el. Az utcán lehajtott fejjel jártam és már nem mertem senkivel sem beszélgetni, mert mindig az lett belőle, hogy én meg akarom csalni őt. Saját elmondása alapján üvegkalitkába zárt volna, hogy senki hozzám ne érjen. Szerettem őt, eszembe sem jutott más férfi, de ha 5 perccel később értem haza a munkából (Pl: mert késett a buszom), napokig tartó hatalmas veszekedés lett belőle. A földön másztam előtte, hogy higgyen nekem/bennem. Porig alázott, majd amikor látta, hogy már semmi önbizalmam és csak árnyéka vagyok önmagamnak akkor megnyugodott. "Mert így már nem kellek senkinek". Te nem vagy tisztában vele, hogy mit teszel a barátnőddel. Mint az én esetemben, Ő is miattad szenved. Mert neked önbizalomhiányod van. Te csak birtokolni akarod és félsz, hogy bárki elveheti tőled. Azt kéne megértened, hogy nem véletlenül választott téged, ha pedig nem változtatsz el fog hagyni. Hozzá teszem jogosan. üdv:

10:57

2011. ápr. 30. 13:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Azért nálunk nem ennyire durva. Én pedig azon dolgozom, hogy javuljon a helyzet.
2011. ápr. 30. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!