Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a nőknek sokkal piszkosabb a fantáziájuk?

Figyelt kérdés

Sokszor mondták nekem ezt , és mostanában leteszteltem

(akaratlanúl) egyszerű komunikácóval 3 alanyt 1 hónap alatt ennyit sikerült:D. A lényeg az volt, hogy ismerkedésnek indítottam velük a dolgot , és ugye egyre jobban izgattam fel a saját "hülyeségeimmel" őket mármint egyre betegebb dolgokat mondtam nekik , és amikor már azt hittem ,hogy ennél viszont már tényleg elfog küldeni a p*ba nem! sőt még rátett egy lapáttal. Enyhe példaként "én:És szeretsz szopni miközben tépik a hajad" ő:"nagyon szeretek , és szeretem azt is hogyha (lehet most hülyének nézel vagy k*ának, ha úgymond szájba kúrnak)". Persze az egész beszélgetésnek normális hang vétele volt , úgy tettem mindegyiknél (és ennél durvábbak is voltak, ez még annyira nem ütött meg) mintha teljesen természetes dolgról beszélnénk. És amikor már én is meglepődtem rajtuk és kivétel nélkül akkor már tényleg úgy fogtam fel (beszélgetések közti recskával, ha chaten ment) , hogy ez teszt lesz csak. Mert ezekkel valami nagy gond lehet. És nekem úgy tünt mintha SOKKAL durvábbak lennének a nők ilyen téren. Mintha mindent meglehetne velük csinálni. De hozzá tenném, hogy ezek azért kicsit rib*cok is voltak. 1 kivételével , de ott is tapasztalható volt ez. Nektek mi a véleményetek? 22f

2014. okt. 26. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van még fent ilyen lány az írhat privit. ;)
2014. okt. 26. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Most komolyan pár lányból akarsz következtetéseket levonni?

Privibe vagy akár ide is leírhatnád mik voltak azok a durvább dolgok, érdekelne.

Szerintem ezek amiket leírtál teljesen hétköznapiak, hajhúzás szopás közben, meg a szopatás se ritka.

2014. okt. 26. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:
És még mindig lehet, hogy srácok adták ki magukat nőnek.
2014. okt. 26. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát az én fantáziámat nehéz lenne túlszárnyalniuk.
2014. okt. 26. 23:57
 5/5 anonim válasza:
Ez nem piszkos fantazia. Ez szexi kepzeloero! :D
2014. okt. 27. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!