Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan merjek pukizni a barátom előtt?
Nem olyan régen jöttünk össze. Na már most. Az előző barátommal elkövettem azt a hibát, hogy féltem előtte pukizni, aztán mikor véletlenül kicsusszant akkor eléggé zavarbajöttem.
Sajnos örököltem egy bélbetegséget, és ezért elég gyakran pukizok, amiből én a barátaim előtt nem csinálok problémát, mindig hangosan pukizunk egymás előtt, és még nevetünk is rajta, de félek, hogy a barátom kiábrándulna belőlem, ha előtte is kicsusszanna a galamb véletlenül. Nyilván nem akarok az orra alá fingani, mert egy kicsit azért más, ha az ember a barátaival van, mint amikor a barátjával. Itt mindössze arról van szó, hogy betegségem ől adódóan egyszer-kétszer nyilván ki fog csusszanni a galamb, ugyanis nem tudnám visszatartani, és félek, hogy rosszul reagálna rá. Mit tegyek? 18/L
ezt így mond el neki
meg fogja érteni
gondolom ő se kiizzadja
de jó, hogy nekem sosem volt ilyen gondom...
én mindig befingtam véletlenül az első randin
#sadstory
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!