Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg ilyen hamar "belezúgnak" valakibe? :S
Gyakorin nagyon sok kérdésben olvastam, lányok írták sok válasznál, hogy így belezúgtak valakibe, meg úgy...és többnyire úgy, hogy még nem is beszéltek csak figyelték egymást, vagy pár hetet jártak.
A lányok ilyen hamar beleesnek valakibe? Vagy az ilyen válaszokat csak 12-15 éves kislányok írják?
(Csak azért tettem fel a kérdést, mert nekem kicsit elképzelhetetlen, hogy egy látásból ismert emberbe hogy lehet beleesni, vagy 1-2 hét járás után....)
17:13-as fiú:
Nos valamit el lehet dönteni egy hét alatt is. Pl. ha nincs meg a vonzódás se, akkor kár húzni az időt....
25.L
"Szerelmesnek lenni és belezúgni valakibe egészen más"
Én világ életemben úgy tudtam hogy a kettő egy és ugyanaz. Lehet azért, mert nem mai generáció vagyok már, de mi annak idején nem tettünk különbséget a két fogalom között.
De örülnék, ha valaki elmagyarázná, hogy mai olvasatban a belezúgni és a "bele-szerelmesedni" miért nem ugyanaz? Szerintem csak szőrszálhasogatás és szócséplés, de hátha meg tud valaki győzni az ellenkezőjéről....
Amúgy köszi az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!