Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők tényleg ilyen hamar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg ilyen hamar "belezúgnak" valakibe? :S

Figyelt kérdés

Gyakorin nagyon sok kérdésben olvastam, lányok írták sok válasznál, hogy így belezúgtak valakibe, meg úgy...és többnyire úgy, hogy még nem is beszéltek csak figyelték egymást, vagy pár hetet jártak.

A lányok ilyen hamar beleesnek valakibe? Vagy az ilyen válaszokat csak 12-15 éves kislányok írják?

(Csak azért tettem fel a kérdést, mert nekem kicsit elképzelhetetlen, hogy egy látásból ismert emberbe hogy lehet beleesni, vagy 1-2 hét járás után....)

2010. jan. 25. 16:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én is elég nehezen nyilok meg teljesen egy kapcsolatban, de jelenleg egy nálam 2 évvel fiatalabb srác ugy elcsavarta a fejem hogy belezúgtam úgy hogy jelenleg egy boldognak mondott fél éves kapcsolatban vagyok. igazábol a srácot nem ismerem csak 2 szer voltunk együtt bulizni... nagyon tudja hogy mit hogy kell csinálni...lehet hogy nem szerelem, de nagyfokú rajongás szerintem ez az érzés, és talán az roszabb is, mert talán mégerősebb :) 22L
2010. jan. 25. 17:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Na de lányok... ha úgy vélitek, hogy idő kell, hogy megismerjétek egymást, ami igaz is, meg hogy utána kialakuljon a szerelem, akkor 2-3 hét után miért dobtok mindig, hiszen annyi idő alatt még meg sem ismerhetitek egymást..nemde?
2010. jan. 25. 17:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen egyén,és -személyiségfüggő.Van,aki két perc alatt is képes szerelmes lenni,és van,aki nem ragadtatja el magát olyan könnyen.Én például könnyen szerelembe esek,és a barátnőim is,de ismerek olyan lányokat,akiknek ehhez idő kell,mert nagyon nehezen nyílnak meg. 23/L
2010. jan. 25. 17:15
 14/18 anonim ***** válasza:

17:13-as fiú:

Nos valamit el lehet dönteni egy hét alatt is. Pl. ha nincs meg a vonzódás se, akkor kár húzni az időt....

25.L

2010. jan. 25. 17:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Vonzódás tuti megvolt/megvan.. egyértelmű jelekből mondom: szem csillogás talinál, ölelgetés, meg a szexnél is, ilyen nedves.... még nem találkoztam. Már bocsi a részletekért.
2010. jan. 25. 17:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerelmesnek lenni és belezúgni valakibe egészen más.
2010. jan. 25. 18:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Valakivel összekeversz mert én nem szoktam valakit két hét után dobni. Talán nem kéne általánosítani, és jobban körül kéne nézni a lányok között.
2010. jan. 25. 19:17
 18/18 A kérdező kommentje:

"Szerelmesnek lenni és belezúgni valakibe egészen más"

Én világ életemben úgy tudtam hogy a kettő egy és ugyanaz. Lehet azért, mert nem mai generáció vagyok már, de mi annak idején nem tettünk különbséget a két fogalom között.

De örülnék, ha valaki elmagyarázná, hogy mai olvasatban a belezúgni és a "bele-szerelmesedni" miért nem ugyanaz? Szerintem csak szőrszálhasogatás és szócséplés, de hátha meg tud valaki győzni az ellenkezőjéről....

Amúgy köszi az eddigi válaszokat

2010. jan. 26. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!