Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg ilyen hamar "belezúgnak" valakibe? :S
Gyakorin nagyon sok kérdésben olvastam, lányok írták sok válasznál, hogy így belezúgtak valakibe, meg úgy...és többnyire úgy, hogy még nem is beszéltek csak figyelték egymást, vagy pár hetet jártak.
A lányok ilyen hamar beleesnek valakibe? Vagy az ilyen válaszokat csak 12-15 éves kislányok írják?
(Csak azért tettem fel a kérdést, mert nekem kicsit elképzelhetetlen, hogy egy látásból ismert emberbe hogy lehet beleesni, vagy 1-2 hét járás után....)
egy 15éves csak 2nap alatt zúgott belém, tehát a válasz a kérdésedre igen! :)
15f
a belezúgás nem szerelem. előfordult már velem is, hogy a lángolást összetévesztem a valódi mély érzésekkel.
ez inkább rajongás és az igaz szerelem iránti vágy rossz úton történő megnyilvánulása.
22/L
Régen én is hamar belezúgtam srácokba és elég sok tetszett, akkor még 15-16 éves voltam. Viszont mostanában nem sok srác tetszik meg, csak azok akikben meg fog valami különleges, egyedi dolog.
L18
Nem-nem. Én is lány vagyok, és mindig én vagyok, az aki képtelen szerelmes lenni. Sok fiú már belém szeretett, és sajnos én még csak vonzódtam.
Van oylan, hogy belebolondulok valakibe, de nem azonnal, hanem egy idő után. az elején csak szimpatikus az illető.
Én sajnos nehezen leszek szerelmes, de ha az leszek, akkor sokáig tart.
L.25
Igen meglehet valakit szeretni akkor is ha nem láttad még,hiszen nem a külsőbe szeretek bele hanem az emberbe,,a párommal és velem így történt!
Bár mi már nem a tizenéves korosztályból vagyunk,,,
Nem, nem mindenki olyan. Én csak akkor tudok valakibe beleszeretni ha előtte jól megimsertem! Szerintem ezt csak a fiatalabb lányok csinálják...
18L
Nos nálam éppen az a probléma, hogy nehezen szeretek meg valakit! Mivel amíg nem szeretem az illetőt, elképzelni sem tudom, hogy járjak vele. 16 vagyok és még nem volt barátom.
Változtatnom kéne a dolgokon, de hogy???
Esetleg ma már minden fiatal úgy van együtt a barátjával, hogy nincsenek mélyebb érzelmek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!