Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy hiszékeny/naiv pasival együtt élni?
-Tehát kialakul valamiből egy vita és akkor oda megy hozzátok nyálazni ,hogy ezt azért ne tedd
meg ezért meg folyamatosan lelkizik, meg így úgy akar hatni rád , de most őszintén nem szarjátok le?
Félre értés ne essék szerintem is nagy szüksége van ezekre a lelkizésekre, de azért legyen már egy határ.
Pl.: megcsaltad a barátod valamiért , és még oda megy okokat keresni meg megpróbálni megjavítani a kapcsolatot.
Szerintem ez teljes mértékben egy hányás és férfiatlan viselkedés, ha az ő hibájából is történt akkor is.
Inkább akkor lépjen le szó nélkül mint ott nyálazzon. Komolyan mondom nem értem pár férfi társam nőies viselkedését
szégyenek vagytok. A férfi azért van teremtve , hogy irányítson nem azért, hogy egy kapcsolatban őt irányítsák folyton.
És rohadtúl meg is értem ,ha meg vagytok csalva és utánna nyafogtok, hogy ez így úgy ku**va(még ,ha az is)
Ténlyeg nekem úgy tűnik, mintha annyi erő sem lenne bennetek mint egy nőben. És őszintén szólva miért a nőktől várjátok a változást?
És a kérdés lényege az lenne, hogy neked mint nőnek lenne türelmed egy ilyen pasihoz? vagy inkább jobb, ha ő talál ki valamit az ilyen helyzetekben?
És most mielött itt az lenne, hogy általánosítás meg hímsovinizmus. Leszögezném ,hogy számomra is mindig van kivétel.
De ezeknél a helyzeteknél nincs. Tehát egy férfi irányítson és ne tudja már túl értékelni maga mellet a nő magát (és ezt ne úgy vegyétek, hogy egyen joguság)
Mert 1 soha nem volt az 2 nem láttam még nagy vezért nőt és ez nem véletlen 3 az egyen joguság nem keverhető össze az egyenértékkel 4 aki ezt nem fogta fel b**sza meg
Tényeket nézve teszem fel a kérdést nőktől az ilyen férfi nem tud férfi lenne a szemetekben??, vagy ti vagytok vakok? 22/f
Ha jól értettem, olyan férfira gondoltál, aki hagyja magát kihasználni és átverni. Nem, nem szeretném, ha a párom ilyen lenne. Azért legyen már önbecsülése!
Az viszont jó pont, ha megértő és lehet vele lelkizni.
Az ilyet nem hiszékenynek, vagy naivnak hívják. Hanem papucs, vagy kapcsolat függő. Jó esetben angyal lelkű, aki sok esélyt ad, mert bízik, hogy változik a másik. Vagy ott van még a "balek" jelző.
Az ilyen ember egy okos nő tökéletes társa. Meg kell becsülni.
De egy ilyen férfit, csak az tud megbecsülni, akit megvert már a sors egy-két egoista paraszttal.
Az én mostani párom ilyen VOLT.
Rajtam kívül eddig minden barátnője és a volt felesége is megcsalta. A volt feleségének megbocsájtott. Az még is tovább csinálta.
Mi már eljutottunk arra a pontra, hogy igen is a sarkára áll. Nem könyörögne nekem soha, ha otthagyom, nem jön utánam. De bármit kérek tőle, megteszi, vagy megveszi.
A lelkizés kicsit zavar. Én nő létemre elég pokróc vagyok.
Akinek nem kell, ne éljen együtt ilyen férfival.
A kis lelkizés még aranyos is lehet, de ha egy pasiból előtör az a bizonyos "vinnyogó picsogó nyálas szörny" na az már számomra is idegesítő.
Az a férfi pedig akit megcsal a párja, és még ő könyörög a nőnek, megbocsát, csak ne legyen vége, na az az én szememben nem férfi. Arra tényleg a balek szó a legjobb.
Én magam se vagyok az az igazán sírós, hisztis típusú nő, szóval nem is ilyen párt választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!