Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit várjak?
Figyelt kérdés
ex barátomat megkértem h kezdjük újra és megkértem h gondolkozzon el ezen szerintetek mennyi idő után kérdezzek rá hogy mire jutott? :/2014. okt. 25. 19:49
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell megkérdezni. Te voltál a kezdeményező, így innentől ő következik a válasszal. Ha veled akar lenni, majd saját magától fog keresni.
2/9 anonim válasza:
Én akkor kérdeznék rá, ha már nagyon nem bírom. De másnap azért még nem.
3/9 A kérdező kommentje:
én félek hogy nem fog a válasszal keresni :/ és már.most se bírom ki hogy ne tudjam a válaszát :/
2014. okt. 25. 19:53
4/9 anonim válasza:
Szerintem ne reménykedj semmiben, mert ha egy pasinak kellesz, az azonnal választ ad. Az nem gondolkodik, ha érzés van benne irányodban, hanem azonnal lép és el nem enged.
Ennél a pasinál te csak szamár vagy..
5/9 A kérdező kommentje:
ez nem így van nem csak szamár vagyok neki szeretjük egymást még mindig a különválásunknak egész más oka van nem az h nem szeretjük egymást :/
2014. okt. 25. 19:57
6/9 anonim válasza:
Amikor ténylegesen csökkentették Magyarországon a rezsit.
7/9 anonim válasza:
5 Az a pasi aki szeret téged, mélyíen érzéssel az el nem enged ilyen esetben, ha bármit jelentesz neki. Te nem akarod felfogni, hogy vége és nem az vagy neki, akinek akarsz lenni..
8/9 A kérdező kommentje:
ezt leírtam nem az az oka annak h szétmentünk h nem szeretjük egymást ha így lenne beletörődnék és azt elfogadnám
2014. okt. 25. 20:03
9/9 anonim válasza:
8 Most se fogadod el amit egy idegen ember mond neked, hogy ne csalódj akkora nagyot,és picit próbáld elfogadni a helyzetedet, mikor lehet tudni, hogy mi várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!