Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most megunt? El nem tudom képzelni, hogy miért.

Figyelt kérdés

Van egy srác akit netről ismertem meg és msn-en régebben beszéltünk. Úgy tűnt,hogy érdeklem őt és kamoztunk stb.

Már a találkozásról akartam beszélni vele. De (!) mostanában nem kezdeményez velem beszélgetést. Ha írok neki akkor az elején válaszolgat és utána "kihal".

Én olyankor még írok pár sort amire ő írhatna,de nem ír. Így befejeződik a beszélgetésünk. Mi nem tetszik már neki bennem? Kedves vagyok és vicces.

Már 2 hete nem beszéltünk. Gondoltam ráírhatnék,de fölösleges és sohatöbbé nem fogunk már beszélni :(((

2010. jan. 25. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Levetkőztél neki?
2010. jan. 25. 14:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem. Az elején komolyan megnéztük,hogy milyen a másik arca aztán vicces fejeket vágtunk és hülyültünk.

Kérlek a kérdésre válaszoljatok!

2010. jan. 25. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vetkőztél le neki és mégis hanyagol akkor lehet hogy időközben összejött valakivel.
2010. jan. 25. 14:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam,de tegyük fel,hogy nem. Akkor mi van?
2010. jan. 25. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem megoldás.. h ha így szó nélkül hagyod.. és csak emészted magad..

Én szerintem írj rá..

Kérdezd meg h mi az oka annak h nem beszéltek már olyan sokat.. h miért nem ír rád..

Mond el neki h hiányzik neked.. és hiányoznak a beszélgetés..

Rosszul esik neked h nem ír vissza..

Mond el neki h megfordult a fejedben h találkozzatok.. mert úgy érzed kicsit jobban szereted mint egy barátot..

De erre nem volt lehetőséged mivel már nem nagyon beszéltek..

Nem hiszem h van valami baja..legalább is veled..

Lehet h tetszik neki valaki.. vg összejött valakivel..

De azzal a sráccal akivel én most járok.. vele is volt ilyen h nem írt rám.. nem beszéltünk..és nekem is fájt.. de közben nem volt semmi baja velem.. csak valami más baja volt.. most nem emlékszem h mi..

Ne keseredj el.. kérdezd meg.. és mond el az érzéseidet.. én szerintem értékelni fogja.. veszíteni valód nincs..

Ha meg sem próbálod akkor már veszítettél..

Sok szerencsét:)

2010. jan. 25. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak unatkozott és jó voltál neki.

Az is lehet hogy nincs rád ideje egyszerűen.

Szerintem írj rá de ne ugy h szia mi van veld képzeld velem meg ez van hnem csk köszönj és ha válaszol akk...

CSk ne nyomulj rá én se kedvelem az olyan embereket akik folyamatosan irogatnak ... és erre a megoldás ha nem irunk vissza szal lehet h ő is igy van ezzel

2010. jan. 25. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:

o.O Ez most beképzelem magamnak, vagy tényleg többen tesznek fel ilyen jellegű kérdést? (Ha beképzelném, az azért lenne, mert nekemis ez a problémám)

Hát, én megpróbáltam neki bevallani hogy szeretem.Vagyis megkérdeztettem haverral lenne-e nála esélyem(egyébként már gyakorin sem ez az 1., hogy írok Róla, és amikor én ugyanazt kérdezem, valljam be az igazat miért kellett...Na ha akkor bevallom, hogy szeretem, most is beszélnénk, mert akkor egész este, úgy mint rég.Februárban lesz újabb lehetőségem beszélgetni Vele, mivel msn-en nem ír vissza, deh szinte senkinek, mert wowozik :(((

Énis szeretem az ilyen játékokat, de nem szeretnék üldözni...

2010. jan. 25. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:

*szeretném

Ja és minél többet nem beszélsz vele...Annál kevesebb az esélyed, elcseszed, ahogy én is, de próbálom még javítani:

Írj rá, tedd már azt, amit tenni szeretnél! Ha úgysincs már olyan jó barátság amit elronthatnál, nincs mit vesztened! Hajrá, és mondd meg, mi volt ^^ Szurkolok neked (:

2010. jan. 25. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!