Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek aki több hónapnyi, esetleg évnyi különlét után újra összejött valamelyik exével és az jól sült el?
Köszönöm a válaszokat,főleg az utolsónak.
Kedves utolsó kommentelő,lennél kedves és leírnád,milyen kompromisszumokat kötöttetek és milyen dolgokat hagytatok el a másikért?
Például: Ő leszokott a cigiről, (alaptalan) veszekedésekről, csúnyán beszélésről, számítógépes játékokról (ha ott voltam is csak játszott), most már segít a házimunkában, magától megcsinál dolgokat, dolgozik, magától megy oda családtagokhoz megkérdezni, hogy segíthet-e.
Neki eleinte voltak nőügyei, de sok idő eltelt, így kérte, bízzak meg benne, ezt megtettem és emiatt már nem veszekszem, mert látom, már tényleg nem akar (de még mindig rosszul esik, csak visszafogom magam), ha valami drágábbat akar venni magának (pl. most az egy éves laptopját és telefonját kiakarja cserélni), de számomra értelmetlen, azt is fogadjam el, ha pénzileg kijövünk, nem nagyon mertem szólni, ha szekálták a barátomat a szülei, mert még a mai napig idegennek érzem a kapcsolatunkat velük, de most már rájuk mordulok és kiállok érte, ha alaptalan a vádaskodás és az ordítozás felé. Még van sok példa, vannak köztük "alap" dolgok is, amiknek természetesnek kellett volna lenniük az elejétől fogva, de valamiért nem voltak azok, de már megtesszük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!