Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gáz az itt sokak szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz az itt sokak szerint, ha valaki elhagyja a párját egy MÁSIKÉRT?

Figyelt kérdés
Ha ilyen kérdést látok itt gyakorin, egyből olyan válaszok jönnek, hogy 'hagyd is el te szemét, ő jobbat érdemel'. Most az miért baj ha vki beleszeret vkibe, nem csalja meg a párját, de nem akar hazugságban élni? Oké, hogy az elhagyott félnek rossz. De sokan miért tartják szemét disznónak/ostoba ribinek aki elhagyja a párját mert mást szeret? Ami meg még rosszabb, amikor a 3. felet hibáztatják mindenért.
2014. okt. 24. 17:21
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Mondjuk utolsó van igazság abban, amit írsz. Én is kb. így voltam. Elmeséltem az akkori páromnak, már az elején és hamar szakítottam.

Nem lett volna értelme húzni a dolgokat.

2014. okt. 24. 18:47
 22/24 anonim ***** válasza:
A "mostani pároddal" sem érdemes húzni, most szakíts vele, már az "elején"! Ha már nem volt gerinced elmondani, hogy megcsaltad, legalább ne rossz emberrel éljen már tovább, hanem keressen olyat, aki megbecsüli!
2014. okt. 24. 18:52
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha persze volt megcsalás (nem olvastam végig a kommenteket), de ha nem is volt, akkor sem érdemes tovább ezt húzni! Mindenkinek jár a boldogság és hogy viszont szeressék, nem tagadhatod meg a másiktól! Ha Te másik embert szeretsz, akkor ne rabold tovább az idejét!
2014. okt. 24. 18:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Vajon a kérdező feloldozást vár a bűntudatára, vagy érdekli, hogy mostok mit gondolnak?
2014. okt. 24. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!