Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gáz az itt sokak szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz az itt sokak szerint, ha valaki elhagyja a párját egy MÁSIKÉRT?

Figyelt kérdés
Ha ilyen kérdést látok itt gyakorin, egyből olyan válaszok jönnek, hogy 'hagyd is el te szemét, ő jobbat érdemel'. Most az miért baj ha vki beleszeret vkibe, nem csalja meg a párját, de nem akar hazugságban élni? Oké, hogy az elhagyott félnek rossz. De sokan miért tartják szemét disznónak/ostoba ribinek aki elhagyja a párját mert mást szeret? Ami meg még rosszabb, amikor a 3. felet hibáztatják mindenért.
2014. okt. 24. 17:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

te azt hiszed, hogy szeretted... ő is azt hiszi, hogy szeretted... csak innentől neki szar lesz, te meg tovább lebegsz.

amúgy szerintem érzi azt az ember, ha hiányérzete van, ha beférne egy harmadik.

2014. okt. 24. 17:39
 12/24 SullaFelix89 ***** válasza:
Istenem 10-es majd akkor vess követ rá ha 80 évesen ott ülsz a párod mellet akin kívül nem érintettél más nőt...
2014. okt. 24. 17:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én arról beszélek most, hogy annak is van folyamata, hogy beleszeretsz valakibe. Nyilván már érzed az első 1-2 találkozásnál, hogy itt valami lesz. Miért kell megvárni azt, hogy ott legyen a biztos másik, ahhoz, hogy lelépj? Ez gyávaságra vall. A másik félnek meg nyilván nem mesélsz róla, hogy figyelj, találkoztam egy lánnyal/pasival, és kezdek többet érezni iránta..
2014. okt. 24. 17:49
 14/24 anonim ***** válasza:
Azért gáz, mert tudod lehet a párod kitette érted szívét, lelkét, te meg egy egyszerű mondattal tönkreteszed a Veled szőtt álmait, amit ígérgettél neki és amiket terveztetek, azt egy új, ismeretlen és lehet nem működő kapcsolat miatt romba döntötted! Igazságtalanság... aki odaadná Neked mindenét, te csak úgy otthagyod! Nemhogy megpróbálnátok rendbe hozni a kapcsolatot, láttok egy új bigét és máris farkatokat felcsapva lihegtek utána, azért, mert annak nagyobbra nőtt a melle, a segge vagy szebb a haja vagy nagyobb szája van, vagy egyszerűen lelkileg igénytelenebb és kevesebb igénye van, ha a pasi is olyan (márpedig egy pasi kevesebbet problémázik, mert általában sok dologra kakálnak, ami egyébként fontos lenne) ezért kevesebb a veszekedés! :) Úgyhogy ezért gáz! :)
2014. okt. 24. 17:49
 15/24 A kérdező kommentje:

De ha én ezzel a lánnyal boldogabb vagyok?

Úgy érzem, előtte nem is tudtam, hogy ilyen a szerelem.

2014. okt. 24. 17:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért tegyünk különbséget a fiatal kori kicsapongások és a komoly kapcsolatok között.

Vannak hűségesebb típusok, és vannak kiélősebb típusok, akik csak később akarnak hűséget fogadni, meg vannak az örök hűtlenek.

Mindhárom csoport tagja nehezen érti meg a másikat. De a valóság, hogy ugyan annyira nincs köze hozzá a másiknak, hogy mit szól hozzád, mint az, hogy neked sincs közöd ahhoz, hogy a másik mit szól. Ha már feltetted a kérdést, vagy valaki más feltette a kérdést akkor a többiek nem véletlen szógenerátorból kaparják össze a választ, hanem azt írják le, hogy számukra mi a mérvadó.

Minket az apám akkor hagyott ott, amikor 16 éves voltam. Másik nőért, akit felcsinált. Fejünk fölül el akarta perelni a házat. Majd a bíró - indokolatlanul sok idő (5 év) után ezt nem engedte. Ez alatt apám tovább lépett egy 4., 5., 6. nőre. Most van 6 különböző nőtől 15 gyerek, aki apa nélkül és egzisztenciális biztonság nélkül fogna felnőni.

Ha neki is csak gratulálni tudsz, hogy milyen jól tette, hogy másik nőt választott, akkor nincs több mondani valóm.

Ha már elkötelezted magad, és megszeged az esküd, a gerincedet veszted el. Ha fiatal vagy, és csak jársz valakivel, de nem esküsztök meg, akkor meg fel kell dolgozni a szakítást és legközelebb tudatosabban választani annak, aki hűségre és hosszú távra kíváncsi.

2014. okt. 24. 18:03
 17/24 A kérdező kommentje:

Én nem csaltam meg. Ennyi erővel kötelező az első szembe jövővel együtt maradnom, csak hogy megmaradjon a gerincem? Kedves utolsó,

én nem csaltam meg a páromat.

2014. okt. 24. 18:06
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"első szembe jövővel"

a barátnődről beszélsz. te választottad. és ehhez nem kell tapasztalat, hogy felismerd, hogy ez vele jó, vagy xxxjó. az orgazmusról is rögtön tudod, hogy az vagy nem az.

2014. okt. 24. 18:16
 19/24 anonim ***** válasza:
Jaj! Látom félre értesz. Próbáld újra olvasni úgy, hogy közben nem gondolsz arra, hogy minden GYK-s egy utolsó tuskó paraszt.
2014. okt. 24. 18:21
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Beleszeretni valaki másba nem 2 nap. Tehát ha egy pár együtt van mondjuk 1 évig, és pl a pasi szakít, majd 1 hét után összejön egy másik lánnyal, mondván szereti, akkor az az érzés ami a másik lányhoz köti a férfit, már megvolt hamarabb is, a másik kapcsolat alatt. Így is meg lehet csalni a másikat.

Beleszeretni valakibe, egy folyamat, tehát már az első jeleknél szólni kéne a partnernek, és nem várni, majd derült égből villámcsapás módra szakítani, mert ez így nem korrekt.

2014. okt. 24. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!