Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz az itt sokak szerint, ha valaki elhagyja a párját egy MÁSIKÉRT?
te azt hiszed, hogy szeretted... ő is azt hiszi, hogy szeretted... csak innentől neki szar lesz, te meg tovább lebegsz.
amúgy szerintem érzi azt az ember, ha hiányérzete van, ha beférne egy harmadik.
De ha én ezzel a lánnyal boldogabb vagyok?
Úgy érzem, előtte nem is tudtam, hogy ilyen a szerelem.
Azért tegyünk különbséget a fiatal kori kicsapongások és a komoly kapcsolatok között.
Vannak hűségesebb típusok, és vannak kiélősebb típusok, akik csak később akarnak hűséget fogadni, meg vannak az örök hűtlenek.
Mindhárom csoport tagja nehezen érti meg a másikat. De a valóság, hogy ugyan annyira nincs köze hozzá a másiknak, hogy mit szól hozzád, mint az, hogy neked sincs közöd ahhoz, hogy a másik mit szól. Ha már feltetted a kérdést, vagy valaki más feltette a kérdést akkor a többiek nem véletlen szógenerátorból kaparják össze a választ, hanem azt írják le, hogy számukra mi a mérvadó.
Minket az apám akkor hagyott ott, amikor 16 éves voltam. Másik nőért, akit felcsinált. Fejünk fölül el akarta perelni a házat. Majd a bíró - indokolatlanul sok idő (5 év) után ezt nem engedte. Ez alatt apám tovább lépett egy 4., 5., 6. nőre. Most van 6 különböző nőtől 15 gyerek, aki apa nélkül és egzisztenciális biztonság nélkül fogna felnőni.
Ha neki is csak gratulálni tudsz, hogy milyen jól tette, hogy másik nőt választott, akkor nincs több mondani valóm.
Ha már elkötelezted magad, és megszeged az esküd, a gerincedet veszted el. Ha fiatal vagy, és csak jársz valakivel, de nem esküsztök meg, akkor meg fel kell dolgozni a szakítást és legközelebb tudatosabban választani annak, aki hűségre és hosszú távra kíváncsi.
Én nem csaltam meg. Ennyi erővel kötelező az első szembe jövővel együtt maradnom, csak hogy megmaradjon a gerincem? Kedves utolsó,
én nem csaltam meg a páromat.
"első szembe jövővel"
a barátnődről beszélsz. te választottad. és ehhez nem kell tapasztalat, hogy felismerd, hogy ez vele jó, vagy xxxjó. az orgazmusról is rögtön tudod, hogy az vagy nem az.
Beleszeretni valaki másba nem 2 nap. Tehát ha egy pár együtt van mondjuk 1 évig, és pl a pasi szakít, majd 1 hét után összejön egy másik lánnyal, mondván szereti, akkor az az érzés ami a másik lányhoz köti a férfit, már megvolt hamarabb is, a másik kapcsolat alatt. Így is meg lehet csalni a másikat.
Beleszeretni valakibe, egy folyamat, tehát már az első jeleknél szólni kéne a partnernek, és nem várni, majd derült égből villámcsapás módra szakítani, mert ez így nem korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!