Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondol mindenki a külsőre ha valakire azt mondom hogy tetszik?
Mert elkorcsosult fos világban élünk, ahol az emberek agyát átmosta a média. A photoshopolt szépfiúk és lányok lettek az ideálok.
A többség úgy próbál öltözködni, mintha most jött volna valamelyik címlapról. Az nem számít, hogy rajta hogy áll, de követi amit a média diktál.
és tucat számra gyártjuk a drodikot, akik ugyan úgy néznek ki, már nem csak a nők, a férfiak is kezdenek túlságosan műk lenni
Jól leírták előttem,mert manapság felszínes világban élünk,ahol pár emberen kívül senkit nem érdekel milyen a másik ember belsője,vagy természete.Na most azokat megtalálni az életben,akik nem felszínesek ennyire,hát olyan mintha lottóznál nagyjából,és az esélyed a főnyereményre.
Én még soha nem találkoztam olyan lánnyal/nővel,aki akár csak meg akart volna valaha is ismerni... mind csak külsőt nézték,és mivel nem "helyesnek" születtem,így aztán esélyt sem kaptam semmire,hiába adok én magamra,értelmes vagyok...Senkit nem érdekelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!