Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik sosem tudnak igazán elköteleződni egy nő mellett sem?
Ismerek egy-két ilyen férfit, akik már nem 20 évesek (mondjuk 30 vége, 40-esek), rengeteg alkalmi és komoly kapcsolatuk is volt, mégsem tudtak senki mellett kitartani és elköteleződni. Mindig keresték a kiskapukat, hogy hol lehet kikacsintgatni, még több nő után nézni, családnak nem mutattak be soha senkit, stb. Én azt hittem, hogy ezt egy bizonyos kor után kinövik a férfiak, amikor már saját családot szeretnének, de ezek szerint nem mindenki. Kíváncsi lennék rá, hogy miért szerintetek? Ha valaki esetleg pont ilyen típus, akkor tőle várnám leginkább a véleményét.
25L
Jelen!
Lehet, hogy egyeseknek szomorú lesz, amit írok és bántó, most szólok az elején, akkor ne olvassák tovább!
Nem bízom meg a nőkben, ejtettek már pofára elégszer. A nők számítóak, és sorolhatnám. Igen általánosítok, mert ez általános jelenség. Én jelenleg tanulok, a karrierre koncentrálok, és nagyon jó mérnöki szakmám lesz, hamarosan a diplomát is megkapom (1 év). Ezután szeretnék még egy banki informatikusi diplomát csinálni, ezzel még többet lehet keresni és érdekel is. Ebben a 2 szakmában 7-10 év munkaviszony után, senior kategóriában remélhetőleg több, mint az 1 milliós havi kereset meglesz. Annyi nőt szeretnék a top kategóriából, amennyit csak akarok, és nem tervezem, hogy egy nőért feladjak bármit is. Körülnézek az ismeretségi körömben és ezek a "nők" számomra sz@rt sem érnek emberileg, elnézést a kifejezésért. Ha lesz lehetőség, külföldre távozom és ott talán találok normális hölgyet, de 35 előtt nem érdekel ez a téma.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!