Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a barátnőtöket, ha?
Ha nagyon jól kijönnétek, hűséges lenne, házias, szerény, kedves, odaadó, nem hisztis, nem költekező, és jó az ágyban, emellett fiatal és csinos.
A kapcsolatban nem lennének gondok, már az esküvőt terveznétek, de megismerkednétek egy még fiatalabb cuki lánnyal. Dobnátok érte a barátnőtöket?
Ha ti 28 körül vagytok, a barátnőtök 20, az új kiscsaj 18
Igen? Nem? Miért?
Hát most leleszek pontozva, de leírom a saját történetemet. 20-as éveim elején volt egy barátnőm, akivel 5 éven át együtt voltam. Pontosan ugyanazok a dolgok voltak rá is jellemzőek, mint amiket a kérdező említ. Tehát tökéletes volt. Aztán egyik napról a másikra megismertem egy 18 éves 'kislányt'. Teljesen elvette az eszem. Teljesen más volt mint a barátnőm, kívül-belül ellentétje volt. Én egész egyszerűen, néhány hét alatt belészerettem. És ő is belém. Én voltam az első az életében, minden tekintetben. Ezt nem lehet elmagyarázni. Lehet valaki gyönyörű (az előző barátnőmet mindenki gyönyörűnek tartotta, modellkedett is), lehet házias, akármi. A szívnek nem lehet parancsolni. Tehát beleszerettem abba a lányba annyira, hogy nem lehet elmagyarázni. Nehéz volt, de szakítanom kellett a másik lánnyal. Azóta van egy 8 éves kisfiunk,
és ő az életem értelme. Őt soha nem hagynám el. Úgy szeretem ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!