Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire elvárható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire elvárható az hogy valakinek a barátnője mindig akarjon csinos lenni, mindig próbálja meg kihozni a maximumot külsejéből?

Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdezem mert én úgy vélem hogy barántőm nem hozza ki magából a maxot, nem öltözködik túlzottan nőiesen. inkább hippisen. A baráti körömben azért a lányok mind adnak a külsejükre. Elvárható ilyesmi?
2014. okt. 23. 10:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Folyton hisztizik, kiakad ha bármilyen negatív megjegyzést teszek. Az meg csak álom hogy elérjem fogyjon értem 5 kilót
2014. okt. 23. 13:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Senkinek nem esik jól a negatív megjegyzés.

Megfogalmazás kérdése, hogy miként tálalod.

2014. okt. 23. 13:38
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem tégy egy szívességet mindkettőtöknek, és szakíts vele, akkor talán talál olyan pasit, aki nem próbálja tönkretenni az önképét az idióta elvárásaival.
2014. okt. 23. 13:51
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Igen, és te is találsz egy 5 kilóval könnyebb, felületes cicababát.
2014. okt. 23. 13:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem csak ez a két alternatíva van.
2014. okt. 23. 19:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Hogy fogyjon érted 5 kilót?

Értem a kiírásaid de ez után a kérdés után kicsit kamunak tűnik a dolog. Ha nem az akkor te észben nem egy nagy ember vagy..

5 kg ugyanis nem sokat számít nőknél avval kapcsolatban hogy mennyire csinos vagy formás. Ha lead egy kis súlyt, veszít mondjuk a melléből és fenekéből, akkor csak lapos lesz, és aránytalan ha pl a hasa megmarad nagynak.. már ha egyáltalán van hasa.

Elvárható hogy legyen igényes valaki, de ha alapvetően akarod minden téren megváltoztatni az nem jó. Gondolj arra inkább hogy mit szeretsz benne és miért jöttetek össze.

Mondjuk nem véletlen hogy összejöttetek ha ennyire különböztök, mert van mit tanulnotok egymástól. Te lazíthatnál az elvárásaidon, és a külsőségekre való túlzott figyelésen, ő pedig lehetne igényesebb kicsit.

Azt tudom hogy nagyon sok férfi szereti a természetes nőket, igen azt is beleértve hogy akár nem szőrtelenítenek, tehát biztos hogy a párodat sokan szeretnék, a maga természetes stílusával..

A gyantázást próbálta már?

Akkor csak havonta egyszer kellene, ráadásul a cukorgyanta nem is fájdalmas, szóval nem vesztene az idejéből semmit.

Viszont ha ő nem akarja akkor nem tudod erőltetni. Nem avval van a gond hogy nem igényes.. Hanem inkább avval hogy nem akar nőiesen viselkedni/kinézni azaz a saját nőiességét felvállalni..

Lehet hogy nála ez a korszak csak később fog eljönni, ami rendeben van sőt sokkal jobb mint ha vki tiniként smikeli magát agyon minden nap.

Sztem magától is rá fog jönni arra hogy jó az ha törődik a külsejével és attól még nem fog buta cicababának tűnni ha ilyen dolgokat megcsinál.. De lehet hogy csak jóval később, és te is rá fogsz jönni hogy ha jó csajt akarsz kifogni magadnak hosszútávra akire az összes haverod irígykedhet, akkor nem az lesz a lényeg hogy mindig kihozza magából a maximumot a külsejében, hanem egyéb dolgok...

2014. nov. 6. 01:36
 17/17 anonim ***** válasza:

És az milyen önképre vall, hogy elégedetlen valaki a szabadon választott partnerével?

Tehát a szabad döntése helytelen volt?

2014. nov. 6. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!