Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges? Vagy csak totál szerelem?
Figyelt kérdés
A párommal több, mint 1éve vagyunk együtt és hétköznap általában 1* 2* alszunk egymásnál hétvégén pedig péntek-szombat-vasárnap együtt vagyunk. Annyira megszoktam, hogy velem van, hogy ha elválunk így hétvége után már 1-2 óra múlva elkezd hiányozni, így esténként meg annyira hiányzik az ölelése és, hogy nem vele alszok el. Szinte már sírnék és olyan rossz:(2010. jan. 24. 22:25
1/9 anonim válasza:
háth..haver ha tudnád hogy én mit élek át..de azért sajnállak..:/
2/9 anonim válasza:
(első vok) amugy ez egyáltalán nem beteges,,én távkapcsolatba vagyok..elég ritkán találkozok a Barátnőmel..és háth..:$ minden nap sírok érte, hiányzik az ölelése,csók,miden :'( ..inkább örülnöd kéne h akkor láthatod amikor akarod :)...
3/9 anonim válasza:
Nem beteges. Csak szereted. :) Hosszú együtt töltött idő után nehéz elszakadni a másiktól.
20L
4/9 anonim válasza:
De vigyázz öcsi! A nők akár be is sokallhatnak ettől! Akár szakítani is képesek,mert úgygondolják, hogy megfolytjuk őket...
5/9 anonim válasza:
utolsó! szerencsére ez csak a nagyhangú, médiában nyomott primitiv kisebbség. A nők nagyrésze szeretné, ha amikor csak tud, vele lehetne a választott férfia. Csak ők nem hisztiznek hogy ehhez joguk van, és milyen bunkók a pasik, amiért velük vannak. A másik oldalnak meg hadd járjon a szája, biztos nem lennék vele semennyit, nemhogy megfojtva érezze magát...:)
6/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2010. jan. 24. 22:40
7/9 anonim válasza:
nekem is ilyen gondom van csak az a gáz hogy még nem is találkotunk de majdhognyem minden nap kel töltenem a kártyám mert nem tudok élni a hangja nélkül de sztem ha van igy szerelem akor :$és nálam is a távolságal van a gond :( 17/F
8/9 anonim válasza:
Sz@r ügy, két hete nem láttam a barátnőmet. Mondjuk fingom nincs mikor jön haza, de addig is sörözés a haverokkal minden nap. Ááááá van Isten!
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem beteges :)
Sőt inkább aranyos,én pl nagyon örülök neki,h köztünk is ilyen a kapcsolat a barátnőmmel.
1 éve vagyunk együtt és összesen kb 2hetet voltunk egymás nélkül,de nem unjuk,bár néha ugye kell egy kis magány is,ilyenkor ki-ki otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!