Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a srác?
A barátommal egy suliba járunk... és azt osztálytársával is jóban vagyok, vagyis az tulzás, de szoktunk néha dumálni msnezni.
De mult pénteken félre értehő poénokat mondott a srác... és a barátom utóbbi elmondása szerint féltékeny volt emiatt...
én érzem magam hülyén. De a srácnak van bnője már 3éve... nemhiszem, hogy bejövök neki, de akkor miért bámul...és minek mond 2 értelmű dolgokat, és miért olt minket, ha előtte cuppogunk...
Valószínú,hogy bejössz neki azért csinálja.
Ha zavar téged ne beszélgess vele,de közölheted is vele és ha a barátodat szereted akkor avval foglalkozz és ne csak egy trófea gyűjtővel..
Én msn en olyan kétértelmű dolgokról dumáltam egy lánnyal és ő ezt viszonozta, hogy az már szinte egyértelmű volt.
Mindketten tisztában voltunk vele, hogy poén az egész és játszunk a gondolattal.
(ja de mi 20 évesek voltunk) lehet ez gyerekeknél nem megy zökkenőmentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!