Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Barátnőmet megbántottam egy olyan kérdéssel amit a csajok amúgy sem szeretnek és ő különösen érzékeny rá (testsúly)
Bocsánatot kértél nem? Akkor?! Mi a f*szt vár/vársz magadtól. Tipikus papucs vagy szerintem, ha itt sírdogálsz.
Ha meg rinyál,akkor hagyd a kocát,
1. nem is szereted(mivel többször bas*tattad)
2. Ő nem szeret,mert rinyál
Á utálom, az ilyet!
20:22
De jó neked, hogy az a lány ennyire szeret! :) Amúgy fel a fejjel, tuti, hogy ki fogtok békülni, csak idő és törődés kell neki. :) Amúgy egy javaslat: ezek után ezt szerintem ne kérdezd meg a test tömegett, valamint az életkort(de azt biztosan úgy is tudod), hidd el, ha nem követsz el több ilyen hibát(amit ajánlatos megfogadnod), észre fogja venni, hogy törődsz vele, valamint hogy igyekszel nem megbántani. :) Ha a lány tudja, hogy az a fiú, aki nagyon szereti odafigyel rá, hidd el, nagyon kelemes érzés neki! :D
:D Köszi szépen:)Hát mostmár odafigyelek minden szavamra:D
De amúgy már kibékültünk :) Csak hát ugye a következmény...de szerintem az majd az idő múlásával eltűnik. Legalábbis nagyon remélem
20:35
Akkor jó, ha kibékültetek! :) További boldogságot a csajhoz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!