Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ti Kezdeményeznétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ti Kezdeményeznétek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki pár hónapja szakított egy hosszú kapcsolat után. Azt mondta szívesen megismerkedne velem jobban is. Ugyanakkor még kötődik az exéhez és nagyon nehezen tudja elengedni, pedig próbálja.Nem tudom hogy próbáljak bátrabban kezdeményezni és elfeledtetni vele az előzőt vagy hagyjam. Ti mit csinálnátok?
2010. jan. 24. 20:33
 1/4 Amikaa ***** válasza:
Hmm...nehéz ügy. Ha még nagyon kötődik az exhez, akkor hagyd még egy kicsit, mert nincs annál rosszabb, mint egy másik csaj árnyékában élni!!
2010. jan. 24. 20:40
 2/4 anonim válasza:
Én belementem egyszer egy ilyen kapcsolatban és állandóan csak az exéről beszélt...egy pokol volt..óvd meg magad ettől!
2010. jan. 24. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Addig soha ne menj bele egy kapcsolatba amíg nem tette túl magát a múlton. Egyszer még meghallgatja az ember a másiknak az előző kapcsolatos múltját, hogy mi volt benne rossz stb. De ezredjére csak ugyan azt hallgatni már kissé idegesítő és bántó. Térítsed észhez hogy ne a múltban éljen hanem előre tekintsen és addig téged még ne is keressen míg fel nem készült egy új kapcsolatra
2010. jan. 24. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél búfelejtő, cukorpótló lenni, akkor hajrá... Én hagynám a fenébe.
2010. jan. 25. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!