Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátom? Elkéstem vele? 16/L
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Nem vagyok csúnya, de mindig zárkózott voltam a kapcsolatok iránt. Úgy értem, a többi lánynak már rengeteg kapcsolata volt, az én rekordom csak egy csók. Elkéstem és már sose fog menni? Ha tetszik egy fiu félek, nem engedem h megcsókoljon mert biztos béna vagyok benne. Az osztályban a csajok nagy többsége rendszeresen szexel vagy komoly, vagy egy alkalomig tartó kapcsolatokban. Nekem sose lesz kapcsolatom?2014. okt. 21. 18:38
21/27 anonim válasza:
Most akkor mit mondjak én?
21 voltam, amikor először lefeküdtünk az első barátnőmmel...
22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitőkész válaszokat, én sem érzem, h ennyi idősen szexelnem kellene, de ezt látom mindenütt.
2014. okt. 21. 19:44
23/27 anonim válasza:
én még csókolózni se csókolóztam... 2 hét híján 17 éves lány vagyok :D
24/27 anonim válasza:
Soha ne csinálj azért valamit, mert mindenki más csinálja. Ne légy birka, légy egyéniség.
Nem azt mondom, hogy kerüld a fiúkat, dehogy. Csak ne csinálj butaságot azért, hogy megfelelj másoknak. Azzal légy együtt, akivel tényleg szeretnél. Legyen szó akár tartós kapcsolatról, akár szexről.
25/27 anonim válasza:
Jaj, ne hülyéskedj már. 16 vagy, nem 25.
26/27 anonim válasza:
Nem késtél el semmivel! Az én osztályomban kb a lányok negyedének volt párkapcsolata. Mondjuk gyerekesnek tartom a lány osztálytársaimat :D azok is. Én szemény szerint szeretem az olyan lányokat akik nem ri_bancok. Persze a riba.ncok is jók egy rövid kavarásra és utána pedig elfejelted őket, mert nem értékesek csak van olyanjuk ami a többi lánynak :D. 16F :D
27/27 anonim válasza:
Kihagytam a szeretem szót bocsi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!