Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, mi tevő legyek?!

Figyelt kérdés
A történet a következő: 8 eve vagyok házasságban, van ket gyerekünk is, no vagyok, 30 eves. 6 hónapja vkivel összenőttek, aki nem a férjem, es pár hónapja tart vele a viszony, havi 1 max 2 alkalommal jövünk ossze, o a huszonéves évei elejét tapossa. Itthon minden "rendben", igaz, nagyon mely gödörben voltunk a férjemmel ev elején, valószínűleg ez, es a mar elcsépeltnek mondott megszokás, plusz a saját erkölcstelen világom sodort ebbe a helyzetbe. Eszemmel nagyon is tudom, mi a teendő...de akkor miért nem cselekszem aszerint? Szabályos idegbaj jon rám, ha iszom buli alkalmával (ami havi egyszer van), naná, h előkerül a srác! Örök életemre ilyen erkölcstelen szemétláda maradok? Férjem iszonyat jo ember, minden jo alma, szeret engem, en is ot, a masik férfi/fiú abszolut nem pálya, de az az alkalmi izgalom az megorjit...teljesen le vagyok robbanva, nem tudom, mit tegyek, alig eszem es alszom. Szerelmes nem hiszem higy vagyok a másikba, m szinte személyes kapcsolatunk nincsen az alkalmi ossze járásokon kívül! Nem olyan választ kerek, h mekkora szemet vagyok, hanem olyat, aki mar volt hasonló helyzetben. Előre is koszonom a segítő jellegű válaszokat!
2014. okt. 21. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9: írj rám, kérdésem lenne.
2014. okt. 21. 17:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, itt tenyleg csupa olyan ember van, ami erkölcsileg erős, es mindig mindent jol csinal/t...
2014. okt. 21. 17:54
 13/17 anonim ***** válasza:

ha nem vallod be, hazudsz neki. így dönthet ő.

ha nem élted ki magad de maradnál vele, akkor szexuális szerepjátékok?

2014. okt. 21. 17:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Akkor atfogalmazom a kérdésem: ezek szerint ket fajta ember van, az erkölcsös es ellenáll a kísértésnek, m anno Isten színe elott megfogadta; es van a masik (mint en), aki nem all ellen es hazudozva éli az életet?
2014. okt. 21. 18:02
 15/17 anonim ***** válasza:
12 éve vagyok együtt a feleségemmel, lett volna alkalom mindkettőnknek, hogy csaljuk egymást, de sose történt meg... Érdekes, hogy tök kiegyensúlyozott a kapcsolatunk (érezd az iróniát)... Ahol megtörténik ott már az elején se volt minden rendben, szóval a válás lenne értelmes dolog. Ja és egy szemétláda vagy!
2014. okt. 21. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:

nem nagy dolog amit csinálsz. faterom felcsinálta anyámat. nem vette feleségül, hanem dobta, mert neki nem kell gyerek. fél éven belül feleségül vett egy másik nőt, de 1 évig sem tartott a kapcsolat, mert több nővel is megcsalta. közben a bíróságnak kellett kieszközölnie, hogy méltóztassék gyerektartást fizetni anyámnak. aztán összejött megint anyámmal. és megváltozott.(na persze :)

a te eseted azért más. komolyan beszélned kellene a férjeddel. meg kellene újulnia. nem csak folytatni az unalmas ellaposodott életet. A szerelem elmúlt. maradt a semmi. és jön a megcsalás.

2014. okt. 21. 18:27
 17/17 anonim ***** válasza:
2-es vagyok voltam már mélyponton egyszer.A másik ne megcsalással akarja valaki megoldani a problémákat,arra van a kommunikáció,ha meg nem akkor váljanak el.Az olyan aki csalja a párját egyenlő a szeméttel.
2014. okt. 21. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!