Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel vagy mivel van a baj?

Figyelt kérdés
Én és a barátom mar több mint 2 éve vagyunk együtt.És eddig csak 2x szerelmeskedtünk és az is még az első hónapokban. Én már 18 vagyok és eléggé félős tipus. A 2 alkalommal is mindig attol rettegtem hogy nem maradtam-e terhes.Még szűz voltam akkor. Azóta is mind félek hogy újra megprobáljam nehogy gond legyen.Ne értsetek félre, én nagyon szeretem a baratomat, csak egyszerűen félek és ezért nem megy, vagy esetleg az első alkalmakkor érzett fájdalom miatt nem történt semmi. Velem van a baj? 18/L
2010. jan. 24. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Soha nem gondoltam volna, hogy szex nélkül tud működni egy kapcsolat.

A srác helyében, már rég dobtalak volna.

Szerintem a szex, az mindennapos dolog.

23F

2010. jan. 24. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, veled, de nem bajnak nevezném. Mindenképpen el kell felejtened a félelmeidet. Párod is biztosan megadná a legnagyobb gyengédséget, a teherbeesés ellen számtalan dologgal védekezhettek. Szerintem az is segítene, ha az egész napot kettesben tudnátok tölteni, egymásra hangolódni, és hogy elfelejts minden problémát:)!
2010. jan. 24. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább azon gondolkoznék el sürgősen, hogy a barátod hányszor és kikkel csalt meg azóta...
2010. jan. 24. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Nos lathatjuk, a valaszolok 80%-a a te esetedben kisfiu.

Ezert kidobtak volna mar valalkit, kozben azt sem tudjak, milyen egy not megfogni. Na de most ez mindegy is.

Miert nem iratsz fel fogamzasgatlot, ha annyira felsz? Az melle meg ovszer, es akkor a terhesseg kilove.

Az elso miatt pedig ne aggodj, szerintem par szerencsstol eltekintve mindenkinek nagyon faj, de egyre kevesbe, a masodik, harmadik stbklasszisokkal kevesbe (ha meg mindig elviselhetetlen a fajdalom, akkor viszont beszelni kell rola orvossal, az nem normalis dolog).

De elsosorban, felets el rettegni, ugy soha sem fog sikerulni ellazitani magad (az kell, hogy ne fajjon), szal eloszor gondoskodjatok fogamzasgatlasrol. A "kedves" hozzaszolokkal meg ne torodj, barcsak az o apjuk huzott volna gumit ra....

2010. jan. 24. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólónak tetszik a befejező mondata :)

Úgy látszik itt sokan tévedésben élnek. Egy kapcsolat nem a sextől válik jóvá. Hanem hogy mind két fél megérti egymást, és a te barátod nagyon is megérti a te aggályaidat ezen a téren. Ezt a félelmet csak úgy tudod leküzdeni ha az ágyban is megbízol a partneredben és a legmegfelelőbb védekezési módszert használjátok. Én a fogamzásgátlót nem ajánlom. Ne gyógyszerezd magad és ne tedd tönkre a hormonjaidat. Nem egészséges annak a sz*rnak a szedése.

2010. jan. 24. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!