Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez a nagy változás a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy változás a párom részéről? Lehet, hogy másik nője van?

Figyelt kérdés
Páromat úgy ismertem meg, hogy a haja ki volt hidrogénezve felül és egy csomó fülbevalója volt. Kb egy hete lenyíratta a haját és kivette a fülbevalóit. Mit jelentsen ez? Kinek akar tetszeni?
2014. okt. 21. 07:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ő erre mit mondott? Vagy nem is kérdezted tőle? Lehet csak megunta, vagy megkomolyodott, de lehet hogy hajt valakire. Kérdezd meg őt, mert több oka lehet. Hogy mi van mögötte, azt csak ő tudja.
2014. okt. 21. 07:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Talán, ha tőle kérdeznéd, és nem idegenektől, akkor esetleg választ is kapnál a kérdésedre!
2014. okt. 21. 07:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ő sem szól bele, hogy az én hajam milyen. De nekem szőke hajjal tetszett, nem pedig így.
2014. okt. 21. 07:23
 4/9 anonim ***** válasza:
8%

, miért neked nem tetszett fülbevalósan, és festett hajjal?

Hgy szerinted íy jobb?

Új munkahely, vagy csakrájött, hogy már nem a 90-es években vagyunk

2014. okt. 21. 07:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy lassan felno!
2014. okt. 21. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Talan csak rajott, hogy elelt lassan 20 ev, azota, hogy ezek divazosak voltak. Kerdezd meg amugy.
2014. okt. 21. 07:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Remélem nektek van igazatok.
2014. okt. 21. 07:41
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem munkahelyi ügy inkább, nem nőcis ügy. talán összeveszett a főnökével, vagy állásinterjú, vagy hasonló. nőzni tud akármilyen hajjal, mert nyilván neki is érdeke, hogy olyan nő álljon vele össze, aki önmagáért szereti, pl mint te.

ha vádló hangon kérdezted, így, mint itt, akkor érthető, hogy nem mond indokot. szerintem finoman kérdezz rá, hogy van-e oka ennek a hirtelen váltásnak, kíváncsian és ne féltékenyen.

2014. okt. 21. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:

nem kell legyen valami a háttérben

am nekem is vannak ilyen dilijeim

tüsi haj szőkén

majd barna és megnövesztem

mikor milyen kedvem van

2014. okt. 21. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!