Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a törvény engedné, akkor elvennétek egyszerre több nőt is feleségül? Tartanátok akár háremet?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 21:34
12/22 anonim válasza:
Sokan még egyet is tehernek éreznek sokszor...
De én sem tartanék egynél többet.
Egyet szeretnék, de őt tisztességes módon magam mellé.
13/22 anonim válasza:
Ez csak olyan kultúrkörben működik, ahol a nők erősen alárendelt szerepben élnek. Tehát a válaszom nem. Már két nő is kikészítené egymást, és engem is, nemhogy egy hárem.
14/22 anonim válasza:
persze,annyi kivételes nő van...:) csak úgy lehetne.Még 1et se...
de egy fantom háremet összeraknék,szex után tapsra eltakarodnak.
16/22 anonim válasza:
Gondolj bele mikor mind egyszerre menstruál...:P Szerintem azt is megbánnád, h megszülettél...:P
17/22 anonim válasza:
Én tartanék, csak ebbe a háremnek is lenne beleszólása...
18/22 anonim válasza:
Vagy képzeld el, ha a fizu haza jön.
19/22 anonim válasza:
Szerintem érdekes lenne, nekem tetszene. Persze ésszerű keretek között, szóval második, harmadik, negyedik feleséget csak azok a férfiak tarthatnának, ahol az anyagi feltételek ehhez adottak. Ebbe beletartozna például az is, hogy külön lakásban vagy szobában élnének a feleségek, nem egy hárembe összezárva természetesen. Meg persze a házasság továbbra is a házasulandó felek közös megegyezése alapján történne, az új feleség tudna arról, hogy a leendő férjének már van felesége, és vállalná ezt a helyzetet. Ezzel a két feltétellel viszont mehetne szerintem. ;)
20/22 anonim válasza:
Kész átverés ez a családosdi modell amit egyetlen perspektívaként az emberek benyalnak! Akkor éled meg a szerelmet szenvedélyesebben ha nem minden napos az és nem mindig ugyanazzal kell csinálni! Ez nőnek s férfinak egyöntetűen így kedvesebb, csak a társadalmi s vallási konvenciók miatt kevesen merik ezt bátran megtenni! Először is el kell engedni azt a képet, hogy a szerelem beteljesülése a családban történik meg, mert ott csak elveszted a szerelemképességed! Nézz körül az ismerőseid körében ha nem hinnél annak amit mondok! Nem kell amúgy senkit sem feleségül venni, mert nem a gyermek nemzése a szerelem egyetlen értelme, hanem az egymás boldogítása! Aki az erre való vágyát feladja az megházasodik! Kapu bebaszva a világra, aztán küzdhet vele s ellene akivel azt magára zárta! Légy szabad és éld meg a szerelmet akivel csak tudod és boldogítsd a nőket, hogy te is boldog lehess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!