Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet abból valami probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból valami probléma, hogy 38 éves férfiként egy 17 éves lánnyal ismerkedek?

Figyelt kérdés
A lány nagyon fejlett, nagyon érett, mind testileg, mind lelkileg. :)
2014. okt. 19. 23:12
1 2
 1/14 RRR ***** válasza:
100%
esetleg a faterja vagy a bátyja megcsinál téged
2014. okt. 19. 23:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy a lány fejlett, de te nem vagy az abban biztos vagyok.
2014. okt. 19. 23:16
 3/14 anonim ***** válasza:
semmi áldásom rátok :D
2014. okt. 19. 23:16
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
18 éves koráig meggyűlhet a bajod a törvénnyel, ha az egyik törvényes képviselőnek nem tetszik a kapcsolatotok és jelenti a rendőrségen. ha nekik nincs kifogásuk, akkor már csak a lánynak is akarni kell..
2014. okt. 19. 23:19
 5/14 anonim ***** válasza:

"18 éves koráig meggyűlhet a bajod a törvénnyel, ha az egyik törvényes képviselőnek nem tetszik a kapcsolatotok és jelenti a rendőrségen."

Nem igaz, Btk szerint 14 éves kortól falazhatod. :D

2014. okt. 19. 23:22
 6/14 anonim ***** válasza:
43%
amúgy elég undorító, nem gondolod? véleményem szerint 21ig kéne kitolni a határt, hogy a szülő dönthesse el, mi a jó a gyereknek, mert 17 évesen még könnyen meg lehet vezetni...amúgy 14 éves korig, mindenképpen büntetendő a testi szexuális érintkezés, 18-ig pedig a szülő döntése, hogy kifogásolja e.
2014. okt. 19. 23:23
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Majd a kb tőled nem sokkal idősebb apja jól kiveri a fogad,és nem foglak sajnálni.
2014. okt. 19. 23:25
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

A legfőbb bajod ebből az lehet, ami már most is: Ha egy férfinak 38 évesen egy 17 éves kell, akkor az a férfi rohadtul nincs tisztában önmagával. Én 27 vagyok, de egy 17 éves már nekem is annyira gyerek, hogy aligha tudok vele mihez kezdeni.

Kärogatni nyilván lehet, de egyrészt itt visszautalnék: ha nincs más motivációd 38 évesen egy nővel kapcsolatban, mint a dugás, akkor inkább menj pszichológushoz.

És akkor nem beszéltünk arról, hogy azzal a lánnyal mit tesz az az élmény, amit te nyújtani tudsz és hogy ezzel majd neki is meg neked is később tovább kell élni.

Meg tudom mondani neked, mert ismertem ilyen "párokat": azzal a lánnyal azt teszi ez az élmény, hogy a férfiakhoz és a párkapcsolathoz való hozzáállása teljesen a feje tetejére áll és a téged követő 10-15 évben biztosan nem lesz normális párkapcsolata. Vagy nem fog senkivel eljutni valami rendes párkapcsolatig, vagy folyamatosan rossz kapcsolatokba megy bele, amelyek egyre mélyebbre lökik.

Van gyökkettő esélye, hogy a fentiek nem lesznek igazak és normális párkapcsolatotok lesz. Ez esetben viszont az összeköltözéssel, anyagiakkal, gyerekvállalással fog felőrölni titeket az egész ügy.

Annak az esélye, hogy a lány pontosan tudja, mit vállal és bármilyen lehetőséget is normálisan meg tud emészteni és le tud kezelni... nos ha így lenne, akkor már túl lenne azon a kamaszos fäszságon, hogy "nincs normális pasi az én koromban stbstb".

2014. okt. 20. 00:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen. Hogy tönkre teszed a kamasz korát.

Nekem 17 évvel idősebb a párom. Szóval a köztetek lévő korkülönbség, nem sokkal több, mint a köztünk lévő.

Az én párom sokat várt rám, míg randira hívott. (éveket) 19 és fél voltam, ő 36, amikor randira hívott. Addig csak barátok voltunk.

Ma már együtt élünk, meg vagyunk.

Hagyd szépen békén szegény gyereket, hagy szerezzen élettapasztalatot, ember ismeretet.

17 évesen lehet, hogy komoly gondolkodású, de még tapasztalatlan. Ha tényleg szereted, vársz rá, békén hagyod.

25L 42F

2014. okt. 20. 00:30
 10/14 anonim ***** válasza:

8-as mindent leírt.

Egyébként ha én vissza gondolok a 17 éves kori énemre, utólag nagyon gyerekesnek látom magam, pedig akkor iszonyú felnőttnek gondoltam magam. Mondták rám is akkor, hogy külsőleg-belsőleg érettebb vagyok, volt is benne igazság, de utólag jön rá az ember, mennyire éretlenül hozott meg sok döntést. Ezzel nincs is semmi baj, hozzá tartozik a felnőtté váláshoz, de akkor ideális, ha ezt saját korosztályod béliekkel éled át. Tehát egy útját kereső kamasznak semmi szüksége arra, hogy egy felnőttel élje meg ezeket a pillanatokat. Szerintem összezavarná.

2014. okt. 20. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!