Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most valami játék?

Figyelt kérdés

Á. immár lassan 4 hónapja tetszik. Tegnap ismét korizni voltunk, születésnapom volt. Először azt mondta,hogy el sem jön, aztán mégis ott volt a buszon. Egész idő alatt nem szóltunk egymáshoz,ha rá néztem elkapta a tekintetét, de mikor elestem a pályán aggódva nézett. Kis alkohol után már újra mosolygott rám,mint az előtt a bizonyos vasárnap előtt is mindig,mikor bevallottam, hogy szeretem. Azt mondta Ő is engem, de 1 perccel később hozzátette: "barátilag". Mégis csúnyán néz rám,ha az unkabátyja kezét fogom...

A nap végén levette a lábamról a korit, aztán hazafelé a buszon a vállára dőltem,és azt mondta nem zavarja. Kérdeztem, hogy haragszik e, azt mondta nem.Mondtam, hogy butaságot mondtam,persze,hogy én is barátilag szeretem Ő-t. ( ez nem igaz,de szörnyű érzés volt, hogy nem érez úgy,mint én) Elkezdtem a lábát simogatni. Fejem a vállán nyugodott, míg kezem térdétől comb hajlatig simogatta. Becsukta szemét,majd mikor leszálltam, 3 puszival elköszönt,mintha mi sem történt volna.

Ha valóban csak barátilag szeret,akkor miért nem volt képes rám nézni, miért nézi, hogy az unokabátyja mit csinál velem, és miért hagyja, hogy a lábát simogassam...?

Egy tanácstalan 18 éves lány

2010. jan. 24. 17:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

talán mert tetszel az unokabátyjának?

vagy homár.de,az csaknem..

2010. jan. 24. 17:13
 2/15 anonim ***** válasza:
12%
Biztos randa vagy...
2010. jan. 24. 17:13
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Szerintem ez a fiú szeret Téged és nem úgy mint egy barátot! Azért hagyta hogy simogasd a lábát. De valószínűleg azért mondta hogy csak barátilag szeret mert nem akarja elsietni a dolgokat! Mikor legközelebb alkalmad lesz rá akkor megint mondd meg neki hogy szereted! És szerintem már nem fogja mondani hogy barátilag!

Sok sikert!!

2010. jan. 24. 17:15
 4/15 A kérdező kommentje:
Biztosan, a fiúk szeretik ha ronda lányok simogatják a lábukat. Értelmes választ vártam...
2010. jan. 24. 17:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm:) Hát,megpróbálom, remélem Ő sem barátilag fogja már gondolni :)
2010. jan. 24. 17:16
 6/15 anonim válasza:
100%

szerintem még a srác sem tudja mit akar. /nekem ez jöttle

azt mondja barátilag szeret.de féltékeny lesz az un.tesójára.

szerintem hanyagold a srácot ha nem akarsz koppanni. nem érdemes ilyen srácra elpazarolni a hónapokat...

2010. jan. 24. 19:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen, hanyagolom is, illetve már nem érdekel annyira, mint azelőtt. De nem lenne bunkóság, ha most meg kikezdenék az unokabátyjával?:O:(
2010. jan. 24. 20:15
 8/15 anonim válasza:
100%
ááh.nehogymár majd miatta ne kezdj ki wele.éld az életed nélküle,ha ő is nélküled éli... (utolsó woltam megint)
2010. jan. 25. 20:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell kimondanod, hogy szereted... sok fiú ettől beparázik.

Inkább csak küldd azokat a bizonyos jeleket(mint ahogy most is tetted) és hagyd, hogy rájöjjön mit is érez irántad.

Sok sikert!!! :DD

2010. jan. 31. 21:29
 10/15 anonim ***** válasza:

vagy lehet h annyira akarod, h te látsz bele ilyen dolgokat h zavarja h mit csinálsz az unokatesóval..

v lehet h nem akar veled lenni, de vmi büszkeségből kifolyólag el sem akar veszíteni, mert ez igy jó érzés neki

nézd ha 1 fiú akar vmit nem igazán húzza azért ezt hónapokig:S

az meg h simizted, leeht tetszett neki, de akk nem hagyott volna ott 3puszival

szerintem ebből nem lesz semmi, leeht te is érzed belül, csak nagyon remélsz

voltam már így én is tudom:(

de ebből nagyon kevés az esély rá h lesz vmi kapcsolat szerűű

2010. jan. 31. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!