Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem taszítanak a hájas pasik?
Barátnőim odavannak a "mackós" pasikért, engem viszont taszítanak. Kezdem furán érezni magam..
Szerintem egy férfi úgy férfi, ha izmos, nem pedig egy plöttyedt puding. A hájmell meg.... na az nagyon durva :S
Van egy tök aranyos, kedves srác, aki udvarol nekem, de 110 kg... Magas, de így is hájas...
Ja és amúgy nem a külső alapján választok párt, de nem tudok olyannal lenni, akit undorítónak tartok...
Nem az erőről beszeltunk utolso hanem a kinezetrol.
Ha neki nem tetszenek a hajasak hat istenem.
Mindenkinek mas az izlese.
Mindenkinek megvan a maga ízlése, ez így normális. Senki sem kényszerít, hogy egy mackós férfival legyél együtt. Válassz olyat, aki neked tetszik.
És azért ne szóld le a testesebb fiúkat. Nem kell, hogy tetsszenek, de igazán nem kell bunkónak lenni.
Én meg pl a hájas nőkhöz nem tudok vonzódni. Akkor eleve össze sem jönnék olyannal, de ha gyerek után hízik meg és nem adja le, ott a vége.
Pedig rajtam is van felesleg bőven.
190cm/90kg
Ez van, ilyen az ízlés, beállítottság. Tök mindegy az ember maga milyen.
Lehet ezért megvetni és utálni a másikat, hát hajrá. Ez a válasz is közelebb lesz a 0%-hoz mint a 100%-hoz.
Ja és én meg 125kg voltam korábban.
(Utolsó voltam)
190 centihez pedig nem veszes a 90 kg.
A srac aki udvarol, 175 centihez 110 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!