Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek olvassátok el, rövid. Miért van ellenünk az öcsém? Kikészülök
1 hete összejöttem a haverjával. Egy szobában vannak a koliban, osztálytársak.. a fiú 150 km-re lakik tőlem de még igy is tudunk minden hétvégén talizni, könnyen.
Öcsén ellenünk van.. olyanokat mondd nekem hogy:
Olyan gáz vagy, miért nem a környéken fogol magadnak pasit?
Mondtam már hogy a szobatársaimmal ne gyere össze!
( mert 2 emberrel onnan már beszélgettünk)
Egyszerűen mindent megmagyaráz hogy miért ne legyünk együtt. Miért fáj neki??
Tuti attól fél hogy kiderülnek a kolis dolgai..nem hiába kapott onnan anyám levelet.
De kikészülök, neki támogatnia kellene.
Mit tegyek?
Én vagyok a bolond?
Te voltaképp minek teszel fel ide kérdéseket,ha a veled egyet értő válaszokon kívül nem fogadsz el semmit?
"Senkinek semmi beleszólása." - akkor minek kérsz tanácsot?
"Még a kérdésre sem tudsz válaszolni." - a kérdés arra irányult,hogy öcsédnek támogatnia kéne-e téged,vagy sem. Illetve,hogy jogos-e,hogy nem örül neki. És szerintem egész jól megválaszolták páran.
Azért csak hogy lásd,én is leírom,hogy mit gondolok. Először is ja,igazad van. Ez a dolog csak rád,meg a srácra tartozik. Ebben igazad van. DE öcsédnek is jogos lehet a felháborodása. Te is megmondtad,ha szakítasz a sráccal,azzal is megrontod öcséd viszonyát a sráccal,ha együtt maradtok,azzal is. Szóval lesz egy kínos szobatársa mostmár így is,úgy is.
A vége úgy is az lesz,hogy azt teszed,amit a szíved diktál,úgyhogy tedd azt. De fogadd el,hogy öcséd evvel teljesen jogosan fog nyaggatni egy darabig. Ha normálisan kezeled le a dolgot,nem lesz baj. Ha úgy állsz majd hozzá,mit itt gyakorin,ahol egyébként te kértél segítséget,akkor nagyon hamar el fognak fajulni a dolgok otthon. Sok sikert a megoldáshoz azért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!