Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom áthívott magához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom áthívott magához egy lány és ő is átment hozzá! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom áthívta magához a lány osztálytársát és ő is felment hozzá. Igaz, épp össze voltunk veszve, de a csaj szerelmes volt belé, meg is csókolta...elvileg nem történt semmi, csak "filmet néztek".

A barátommal már 4 éve együtt vagyunk...

F: 21, L: 19, a lány, akit áthívott: 20

2014. okt. 19. 11:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
azt mondta, mert csak barátkoztak...de igaz, akkor épp szünetet tartottunk, de akkor sem kéne felmennie, vagy áthívnia...mert szerintem csak akkor megyek fel/át vkihez, ha komoly az ügy...
2014. okt. 19. 11:28
 12/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik válasz volt az enyém, de az amelyik úgy kezdődött, hogy ne komplikálj. Én leszbikus vagyok, van barátnőm. Tegnap azthittem megcsalt, teljesen úgy tűnt, hogy az történt. Aztán beszéltem vele, az éjszaka folyamán (8körül) átmentem hozzá, hogy beszéljek vele. És Rájöttem hogy k*bas*ott hülye vagyok, mert egyáltalán nem csalt meg, és már én magam se értem hogy miért hittem azt :) tudom, hogy engem szeret, bízok benne, tudom hogy semmi nem történt közte es a másik lány között. Te is bízz benne, kérdezz rá egyenesen, hajrá. Ne magadba roskadva gondolkodj, mert tényleg csak rosszabb lesz.

Mellesleg én is át szoktam hívni a barátnőimet, közülük egy emberről tudom, hogy belém volt/van esve, párom mégse izél, hogy megcsaltam e :) volt olyan is, mikor részegen (nem annyira)megcsókoltam legjobb baratnőmet, párom egy kicsit dühös volt, de ettől Függetlenül őt szeretem. Hidd el, a párod is szeret téged, erősen kétlem hogy megcsalt volna :)

2014. okt. 19. 12:21
 13/23 anonim ***** válasza:

11: Most akkor össze voltatok veszve, vagy szünetet tartottatok? Miért volt a szünet, tisztáztátok a szabályokat?

12: Azért egy nő-nő kapcsolat más, mint egy férfi-nő kapcsolat.

2014. okt. 19. 12:27
 14/23 A kérdező kommentje:
mindkettő. én nagyon sokat tanultam, így nem tudtam vele foglalkozni, ezért elhagyott. Utána jött ez a csaj.
2014. okt. 19. 12:29
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha akkor nem voltatok együtt, akkor mi a probléma?
2014. okt. 19. 12:42
 16/23 A kérdező kommentje:
Az, hogy mindvégig ott voltam neki (mármint szeretett) és mégis ilyet tett
2014. okt. 19. 12:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Azért ilyen "apró" részleteket nem kéne elhallgatni... Várod a téged megerősítő válaszokat, de ezzel csak magadat csapod be.
2014. okt. 19. 13:19
 18/23 A kérdező kommentje:
De akkor is ott voltam neki, és mégis ilyet tett. Ezen van a hangsúly.
2014. okt. 19. 13:23
 19/23 anonim ***** válasza:
56%

"csak" csók??? Wtf? Én nem tudom ,de már láttam ilyen hozzászólást itt a gyakorin, hogy a csók nem megcsalás..hát mi a tököm? Baráti simogatás nyelvvel?

Vagy, most már ez is belefér, de akkor meg nem tökmindegy, hogy volt.-e más is, az is belefér, attól még szeret.

2014. okt. 19. 13:46
 20/23 A kérdező kommentje:
ha igazán szeretne, akkor nem tette volna ezt meg.
2014. okt. 19. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!