Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadható lenne, ha széttépn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható lenne, ha széttépném azt a csajt, aki a barátomra nyomul?

Figyelt kérdés

Nagyon pofátlanul nyomul a barátomra és engem nagyon idegesít, a barátom meg semmit nem csinál, csak hagyja. Sőt, az is lehet, hogy elmegy találkozni vele, mert szerinte a csaj nem akar tőle semmit, csak haverkodik. Hát hogyne... Amit még tudni kell, hogy a csaj az egyik ex dugópartnere.

Ebben az esetben szerintem az lenne a normális, ha én megkeresném a csajt, megfenyegetném és megverném.

20 már elmúltam

2014. okt. 18. 21:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek!!

Ugyanez volt velem. Egy hülye csaj nyomult rá, de a volt barátom azt mondta csak hülyéskednek. Szóltam,hogy állítsa le a csajt.. vagy én beszélek vele..

majd a hátam mögött együtt voltak..

tegyél valamit!

2014. okt. 18. 22:04
 12/22 anonim ***** válasza:

Mit tud a csaj felajánlani neki, amit te nem? Vajon a barátodnak nem hiányzik valami?

Mivel nem ismerek a történetből senkit ezért nem tudom, hogy a srác mennyire hűséges és a másik csaj vajon mennyire számító. Talán próbálj meg azért tenni, hogy a srácnak ne kelljen máshol örömet keresnie.

2014. okt. 18. 22:04
 13/22 A kérdező kommentje:
Semmi oka nem lenne rá, hogy másol keressen örömet, mert nagyon jól megvagyunk, nagyon szeretjük egymást. De szerintem ez a csaj egy számító dög és ha már azt elérte a barátomnál, hogy heti 1x telefonon beszélgetnek fél órákat, akkor lehet, hogy még ennél is többet el tud érni.
2014. okt. 18. 22:06
 14/22 anonim ***** válasza:
Tedd féltékennyé az egyik itteni sráccal... vagy inkább ne.
2014. okt. 18. 22:17
 15/22 A kérdező kommentje:
Ellenben vele, én nem akarok neki fájdalmat okozni...
2014. okt. 18. 22:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Menj el azzal a lánnyal uszodába és nyomkodd a víz alá. De vigyázz, mert ha olyan a csaj, visszakaphatod tőle.
2014. okt. 18. 22:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Kérdező érdekelne, hogy ha igy erőszakkal levernéd a lányt róla, akkor a lelkedben nem lenne az az érzés, hogy nem szabad akaratából vannak melletted, hanem lehet a barátod konfliktuskerülő és nem mer otthagyni mert fél tőled hogy cirkuszolnál. Én sosem értettem meg az ilyen lányokat, mert én is voltam szerelmes fiúba ahol ilyesmi volt a szitu, de én direkt hagytam hogy mindenki a saját akaratából döntsön és nem tudtam volna ugy tovább maradni a fiúval ha igy erőszakkal harcolom ki ezt az egész viszonyt. Nekem már igy nem is kellene az a fiú, aki más lánnyal telefonon beszélget, azt ne felejsd el mindig a fiú is benne van a dologban, csak azt az egyet ne hidd, hogy ő nem bátoritja a másik lányt, lehet tetszik neki a téma, hogy féltékennyé tehet egy másik lánnyal..olyan nincs hogy ha egy lányt teljesen elutasitanak az egy idő után ne adja fel.
2014. okt. 18. 22:32
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

És ha a barátodat vernéd meg, ha mindenáron ilyen alpári, primitív módon akarod rendezni az ügyet? Végülis az ő döntése, hogy beszélget-e a csajjal vagy mit csinál...

Amúgy meg ha egy kapcsolatba egy harmadik bele tud rondítani, akkor az a kapcsolat már eleve nem volt valami tökéletes.

2014. okt. 18. 22:32
 19/22 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy dühít, átéltem hasonlót. Nyugi.

Meg kell tudni: mit gondolt a srác a kettejük viszonyáról, de azt is, hogy mit gondolt a lány a kettejük viszonyáról: lehet, hogy a lány beleszeretett a srácba. Lehet, hogy volt átfedés köztetek (én ilyet éltem meg), ez viszont a srác hibája.

Először nagy levegő és higgadtan megbeszélni. Azt se feledd el, hogy a srác téged választott barátnőnek, nem őt. :)

Az meg szerintem nem elfogadható, hogy "csak sodródik az árral". Magabiztosabb férfit érdemelsz: ha téged akar, álljon a sarkára.

2014. okt. 18. 22:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Tök fölösleges ilyenre pazarolnod az idődet. Fogadni mernék, hogy a pasid már így is rendszeresen dugja azt a csajt...
2014. okt. 19. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!