Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható lenne, ha széttépném azt a csajt, aki a barátomra nyomul?
Nagyon pofátlanul nyomul a barátomra és engem nagyon idegesít, a barátom meg semmit nem csinál, csak hagyja. Sőt, az is lehet, hogy elmegy találkozni vele, mert szerinte a csaj nem akar tőle semmit, csak haverkodik. Hát hogyne... Amit még tudni kell, hogy a csaj az egyik ex dugópartnere.
Ebben az esetben szerintem az lenne a normális, ha én megkeresném a csajt, megfenyegetném és megverném.
20 már elmúltam
Teljesen megértelek!!
Ugyanez volt velem. Egy hülye csaj nyomult rá, de a volt barátom azt mondta csak hülyéskednek. Szóltam,hogy állítsa le a csajt.. vagy én beszélek vele..
majd a hátam mögött együtt voltak..
tegyél valamit!
Mit tud a csaj felajánlani neki, amit te nem? Vajon a barátodnak nem hiányzik valami?
Mivel nem ismerek a történetből senkit ezért nem tudom, hogy a srác mennyire hűséges és a másik csaj vajon mennyire számító. Talán próbálj meg azért tenni, hogy a srácnak ne kelljen máshol örömet keresnie.
És ha a barátodat vernéd meg, ha mindenáron ilyen alpári, primitív módon akarod rendezni az ügyet? Végülis az ő döntése, hogy beszélget-e a csajjal vagy mit csinál...
Amúgy meg ha egy kapcsolatba egy harmadik bele tud rondítani, akkor az a kapcsolat már eleve nem volt valami tökéletes.
Tudom, hogy dühít, átéltem hasonlót. Nyugi.
Meg kell tudni: mit gondolt a srác a kettejük viszonyáról, de azt is, hogy mit gondolt a lány a kettejük viszonyáról: lehet, hogy a lány beleszeretett a srácba. Lehet, hogy volt átfedés köztetek (én ilyet éltem meg), ez viszont a srác hibája.
Először nagy levegő és higgadtan megbeszélni. Azt se feledd el, hogy a srác téged választott barátnőnek, nem őt. :)
Az meg szerintem nem elfogadható, hogy "csak sodródik az árral". Magabiztosabb férfit érdemelsz: ha téged akar, álljon a sarkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!