Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Vágjak bele vagy ne?
Figyelt kérdés
van egy srác és igazán jól néz ki meg nagyon rendes is meg akar járni velem de én azt gondolom talán túl szép... nah mit tegyek?? aki kiváncsi esetleg képre annak adhatok msn cimet vagy yahoo cimet elore is köszönöm2010. jan. 24. 14:59
1/7 anonim válasza:
hány éves vagy, hogy igy rettegsz egy kapcsolattól? nyilván ő sem házasodni akar...egy próbát biztosan megérne
2/7 anonim válasza:
Veszteni nem vesztesz, csak tapasztalatot nyerhetsz.. De remélem, jól sül el, és egy szép kapcsolat alakul ki köztetek! Hajrá! Vágj bele!
3/7 A kérdező kommentje:
én 14 éves vagyok volt már kapcsolatom de ez a srác nagyon aranyos meg rendes és jól néz ki sokat beszélünk meg viccelődünk meg már becezgetjük egymást és a legjobb haverja már azt is mondta hogy állandóan rám gondol amugy már elmúlt 19 éves és ém csak attól félek hogy elvesztem viszont észrevettem azt is hogy féltékenykedik meg mindig ir smst meg felhiv szóval alakul a dolog meg kárni is akar velem de amugy ha ti mondjatok akkor belevágok nincs mit veszitsek :)
2010. jan. 24. 15:21
4/7 A kérdező kommentje:
járni* bocsi a hibájért
2010. jan. 24. 15:22
5/7 anonim válasza:
hát ha 19 éves, akkor van mit veszitsél... a szüzességed! egyértelmű hogy ő csak lyukra játszik, egy 19 éves férfinak vannak igényei. hidd el, én már csak tudom. bár én biztosan nem kezdenék 14 éves kislánnyal
19/F
6/7 A kérdező kommentje:
bocsessz de o nem olyan es mar nem azert de en se 14-nek nezek ki legalabb 16-nak hisznem akik nem ismernek jah es amugy o meg szuz szoval nem csak arra jatszik es amugy nagyon jol nez ki szoval....
2010. jan. 25. 19:49
7/7 anonim válasza:
hát lehet, hogy kinézetre többnek nézel ki...de a viselkedésed aéapján kb olyan 13-12-re tippelnék. Lehet, hogy csak kamu, hogy szűz, ezzel hülyít, a másik verzió: ha télleg szűz pasi létére 19 évesen...az gáz, ha nem hallgatsz senkire, akkor minek írsz ide?? kiscsaj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!