Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ha van kapcsolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha van kapcsolatotok amiben boldogok vagytok mi értelme megkeresgetni az exet? Jófejségből?

Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne....
2014. okt. 17. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel csak engem az h lány miért keresi
2014. okt. 17. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
nem keresek senkit.
2014. okt. 17. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer kerestem föl, mert nem haraggal váltunk szét, viszont sosem kerestük egymást utána. És csak tisztázni akartam, hogy tényleg nincsen harag és ettől még barátok maradunk. Zavart a hirtelen elhidegülés. De azóta nem is igazán beszéltünk. Ez olyan... múlt lezárás téma.
2014. okt. 17. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Attól függ, milyen a kapcsolat és milyen volt. Akibe én beleszeretek, annak a személyiségét, az érdeklődését is szerettem, igazi barátság is volt a szerelem mögött, nem csak sok jó szex és jó együttműködés az életben. Szóval az ilyen ember számomra fontos szakítás után is. Persze van, hogy változunk és egyre kevesebbet beszélünk, de lehet egy ex örök barát.
2014. okt. 18. 04:19
 6/8 Költőnő? ***** válasza:
56%
Attól h a szerelemnek vége, még lehet fontos az ember, hisz egyszer sokat jelentett. Az életünk egy bizonyos szakaszát együtt éltük meg. Miért kéne ezt megtagadni, eldobni?
2014. okt. 18. 08:07
 7/8 Péter69 válasza:
Vigyázz mert van olyan is hogy két szék közötti állapot:-)
2017. júl. 28. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Keresi am a hoher. Ha o hagyott el akkor azert, mert legyen annyi gerince az embernek, hogy nem fut az utan aki eldobta, ha meg en hagytam el akkor azert, mert ha nem kellett, akkor gusztustalan volna szorakozni vele.
2018. febr. 27. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!