Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után első éjszaka egyedül. Hogyan éljem túl?
Ma lett vége a 4 éves kapcsolatomnak. Eljöttem dolgozni, most "jól vagyok", leköt a munka, meg hát csak nem bőghetek az emberek előtt..
Rettegek a ma estétől, amint hazaérek, biztos rám tör a sírás, magány, egyedüllét.. El lehet ezt valahogy kerülni, vagy esélytelen, és mindenképpen szenvedni fogok?
Kérlek, ha van valami jó ötletetek, írjatok.. :(
Akkor ezek szerint nem mindenkinek működik. Nekem a sírás segít. Hagyom, hogy kitörjön belőlem, aminek ki kell. Elfojtani nem jó a dolgokat.
Ilyen butaság pedig eszedbe ne jusson, hogy nincs minek felkelni. Hogyne lenne. Az élet egy csodaszép dolog, még akkor is, ha rengeteg szar dolog történik benne. Sajnos most elértél a szar részhez. Ezen túl kell esned, utána jönni fog megint a szép.
A megfogalmazás helyes: úgy érzed. De valójában ez nem igaz. Lezárult egy szakasz, ennyi. Kezdődik egy másik.
Nem tudom milyen a zenei ízlésed, de én szar kedvemben sokszor őket hallgattam:
Dobáld be őket egy szekrénybe/fiókba/zsákba. Tudsz nélküle élni. Az már más kérdés, hogy nem akarsz. Az akarat döntés kérdése.
Azzal meg nincs baj, ha bőgsz. Nem csak az óvodások bőgnek, hanem a felnőttek is. Sőt, én soha nem szégyelltem férfi létemre, hogy szoktam sírni, ha van rá okom. Soha nem értettem, hogy mi lenne ebben a szégyen. Ugyanúgy, ahogy érzelmein kinyilvánítása sem szégyen. Ezek természetes reakciók.
Az a lényeg, hogy hülyeséget ne csinálj. Eltelik egy kis idő, és már nem te magad sem fogod érteni, hogy miért voltál most ennyire elkeseredve.
Megprobalok aludni, bar nem hiszem, hogy sikerulni fog.
Fekudj le te is, nehogy miattam faradt legyel reggel. :)
Jó reggelt! Sikerült aludni?
Reggel elaludtam. :) Utólag rájöttem, hogy a telefonon az ébresztő csak hétköznapokra van beállítva. :D
Kb 2 orat, ha aludtam, de inkabb azt nem neveznem alvasnak. Eleg sz*r lesz igy.
Meg hany ilyen ejszakam lesz? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!