Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak fiúk, akik szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak fiúk, akik szeretik az erkölcsösebb fajta lányokat?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert én igyekszem erkölcsös lenni, és nem kirakni mindent a kirakatba, olyan fiúkkal barátkozni, akik értelmesebbek, de úgy veszem észre, hogy bár elmondják csinos vagyok, amikor merészebben öltözködtem, akkor több fiú hívott randira, mint így. Lehet, hogy nem éri meg ilyen lányként élni?

2014. okt. 17. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy lány alapból legyen ilyen...ha nem akarja h csak fszra vágjam.
2014. okt. 17. 21:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Az erkölcsöt ne tévesszük össze a visszafogott öltözködéssel.
2014. okt. 17. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Erkölcsös és egyben csinos lányt keresek magamnak. Ez egy ritka párosítás, de még reménykedem. És tudod miért éri meg? Mert így magasabb kaliberű férfit találhatsz magadnak, mert így joggal lehetnek elvárásaid és kritériumaid? És még tudod, miért éri meg? Mert így elnyerheted egy férfi tiszteletét és hűségét egy egész életre. Persze, erre csak egy olyan férfi képes, aki értékeli ezt benned.
2014. okt. 17. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogyne lennének. Én is jobban kedvelem az ilyen lányokat, csak sajnos nehéz velük megismerkedni, mert nem nagyon van hol összefutni velük. Utcán pedig csak nem szólítok le egy idegent.
2014. okt. 17. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!