Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Rettegek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Rettegek, hogy meglátja a hibáimat.

Figyelt kérdés

Az a fajta lány vagyok, aki a külvilág felé próbálja a tökéleteset mutatni és ez általában sikerül is.

Viszont még sosem volt olyan barátom, mint a mostani. Vagyis az eddigi "barátaim" csak alkalmi kavaróbarátok voltak, szóval nem volt egyik sem hosszú életű, nem aludtunk egymásnál, nem jártunk el sehová.

De a mostani barátommal minden más, igazából ez az első igazi kapcsolatom. Viszont félek attól, hogy meglátja a hibáimat és akkor nem akar majd annyira, mint most...

Pl. azt, hogy szenvedélyesen imádok vásárolni, vagy hogy milyen módon érem el azt, amit akarok, vagy hogy a családom igazából egy kígyófészek kb, mindenki utál mindenkit és hogy én is milyen szívtelen "jégkirálynő" vagyok mindenkivel (őt leszámítva).

Nem vagyok jó ember és sosem engedtem senkit annyira közel magamhoz, hogy tudjon a hibáimról.

17/L

2014. okt. 17. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezért jó az őszinteség.
2014. okt. 17. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Pedig ez előbb utóbb úgyis kiderül!Mindenkiről lekerül az álarc!
2014. okt. 17. 16:59
 3/5 October15 ***** válasza:

Hmm de legalább némi önkritikád van.

Nos ez így működik.. ha nem viseli el a hibáidat akk amúgy is döglött a dolog nem?

Mondjuk azt most megmondom, hogy a pasik kifejezetten gyűlölik ha a csaj hmm hogy is fogalmazzak "kitúrja" a másikat, hogy megszerezzen vmit.. legalábbis én erre harapok az, hogy a családod milyen szinten elcseszett tök m1 nem azon fog múlni.

Mondjuk az érdekelne, hogy a jégkirálynő mit takar meg úgy általában mit is titkolsz annyira jól mert azért van 1 pár típus ebből is.

2014. okt. 17. 16:59
 4/5 anonim válasza:
én meg attól parázok, hogy egy csaj meglátja, hogy rohadnak a fogaim, sajnos pénz sincs megcsnáltatnom
2014. okt. 17. 17:02
 5/5 Költőnő? ***** válasza:
A hibáiddal vagy együtt az, aki. Ha csak a tökéletes képet szereti, nem téged szeret.
2014. okt. 17. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!