Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret? Vagy én értem félre?
A barátommal 11hónapja vagyunk együtt.
Mostanában elég sokat veszekedtünk. Felmerült a szakítás is,mert nem igazán láttunk más megoldást.
Viszont soha nem szakít velem,pedig lenne rá oka.
És mindig engem kérdez,hogy én mit akarok.
Még akkor is,mikor én vagyok a hibás,és neki lenne oka kimondani,hogy vége.
Meg mikor megkérdezem,hogy miért nem szakít,akkor mondja,hogy azért mert szeretlek,meg h reménykedik,hogy még meg lehet menteni a kapcsolatunkat.
Aztán nemrég pár napja kérdeztem tőle,hogy jól érzem-e hogy már nem szeret annyira,és erre azt mondta,hogy nem érzem jól. Mert ő ugyanannyira szeret, vagy még jobban.
És,hogy az természetes,hogy ilyenkor, mikor nem veszekszünk,akkor jobban érzi,hogy szeret.
Hét elején volt a sok veszekedés.
Pici apróságon kaptuk föl a vizet,mondott valamit és én meg erre mondtam h "jó,felőlem szakíts!" ő meg ellökte a kezem. Aztán már nem is szóltunk egymáshoz.
Mikor hazajöttem msnen elkezdtünk vitázni. Aztán felhívott.
Akármelyikünk a hibás,mindig ő kezdeményezi a békülést.
Na szerintetek szeret? Csak én éreztem úgy,hogy már nem annyira,mint régen?
Miért jártatod feleslegesen az agyad ilyenen:)? Te magad írtad le, hogy folyamatosan ismételgeti, mennyire szeret!
Az már tényleg másik kérdés, hogy te mit akarsz. Szerintem is csak magadban vagy bizonytalan. Viszont akkor nem jó a sráccal játszadozni... Inkább vess véget a kapcsolatotoknak, a srác soha nem fog(ismerős típus)! És csak gyötröd őt is...
Hát ő lassan 18éves lesz.
Tervezi a közös életet.
Tegnap szóba jött,hogy meddig leszünk együtt,és erre azt mondta,hogy az csak a viselkedésemtől függ.
Meg mondta nekem,hogy már hányszor megfogadta,hogy nem könyörgi magát vissza.
Ennek ellenére mégis megteszi.
Mondta,hogy már megunta a sok vitát.
De mégis mindig ő kér bocsánatot.
A saját érzéseidről viszont még mindig nem írtál!
Azért kér folyton bocsánatot inkább ő, mert nem akar haragban lenni, kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretne mindenáron. Mindig ezt fogja csinálni szegény.
Te mit akarsz?
Ezt szeretném,csak mivel ő nekem ilyet mond,hogy az,hogy mi meddig leszünk együtt,az a viselkedésemtől függ,na akkor felmerül bennem,hogy mégsem szeret annyira?
Vagy akkor ezt hogy értette?
Mert,ha velem akarja leélni az életét,és minden nap elmondja,hogy szeret és folyton békülni akar,ha hibás,ha nem,akkor miért mond ilyet?
Nagyon szeret, hidd el:)! Bocsánat, de én már kifutottam volna mellőled a világból(jó, lány vagyok, türelmetlen fajta:))
Ne csak szeretnéd, szeresd is! Ne csodáld, hogy ezt mondja, hatalmas erő kell kibírni a felesleges, apró-cseprő dolgokon való veszekedéseket!
Azért próbálkozik és azért ismételgeti, hogy hátha felfogod, hogy mit vesztenél. Mert hidd el, elvesztenél egy tiszta szerelmet! Úgyhogy csak okosan, és inkább szorosan bújj hozzá, ha esetleg érzed, hogy kirobbanna egy vita(akármelyikőtök részéről is)!
Most meg beismerte,hogy nem változott meg a kérésemre,viszont én igen.
Meg szünetet akart,akkor rá 5percre mondta,hogy mégse kell szünet.
Akkor mi van ilyenkor?
Most ilyenkor az van hogy kikészítetted! Ezt nem bántásból,mert ismerős...én is ilyen vagyok néha, inkább voltam.
Ő mindig megvígasztalt,meg helyretett ha hülyeségeken agyaltam. Igaz van hogy én kérek bocsánatot,mert tényleg én vagyok a hibás. És megértheted ha neked mondanák folyton hogy ez van az van, miért nem? Akkor te is kikészülnél,és felmerülne benned hogy nem erőlteted rá magad a másikra. Nálunk volt egy ilyen,és azóta semmi hasonló....mert azóta tudom hogy hatalmas hiba lett volna ha elengedem ,és azóta is tervezzük mi lesz ha idén végzem.Próbálj észhez térni és ha szereted menj át hozzá, mondd el neki,és hogy éreztesse veled mindig és megváltozol.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!