Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire működhet egy ien párkapcsolat?
nekem is volt egy hasonló párkapcsolatom 7 hónapig. és nem a távolság miatt lett vége =)
19/L
szia!
Én ilyen kapcsolatban élek és több mint 1 éve működik pedig nem találkozunk gyakran!Bár elárulom,hogy egyre nehezebb kivárni azt az időt,hogy együtt legyünk,,de egyelőre nincs esély az összeköltözésre.
Hány évesek vagytok?
Sok embernek bejött már, olvasgass az oldalon ebben a témában, hidd el, sok biztató szót olvashatsz. Személyesen is ismerek embereket, akinél bevált, persze vannak ellenpéldák is.
Jelenleg én is egy ilyenben élek és a gondolata is elborzaszt, hogy vége lehet, ezért nem is filozofálok ezen. Ne görcsölj rá, csak pozitívan. Foglald el magad, ne agyalj ezen, mert ezzel rosszat vonzhatsz be.
Szerintem két esetben szokott működni:
a, nem olyan erős a kötődés, ezért kibírják az egymás nélkül töltött hosszú időt( sztem ez hamar véget is ér)
b, megmagyarazázhatatlan eredetű erőteljes kötődés, amiben mindketten 100%-ig biztosak vagytok és nem érdekel titeket semmilyen akadály, mert az együtt töltött röpke idő annyira katartikus, hogy nem mérhető más emberrel eltöltött időhöz, akihez nem vonzódsz fele ennyire sem, de esetelg többet lehetnél vele :) Ez mindent megér szerintem, az ilyen szerelmet bűn veszni hagyni.
Fontos, hogy legyen egy közös cél, esély a későbbi együttélésre, vagy legalább közelebb költözésre, ez persze sok tényezőtől függ, mert a végtelenségig sajnos ez tényleg nem mehet, max. pár évig.
12:44 vagyok..
A korod túl fiatalok vagytok vagy idősebbek?
Mindenképpen fiatalok..nahjó én 13(májusba14) Barátnőm 14 :/
igen és gondolom mostantól jönnek az OFFok..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!