Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire működhet egy ien...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire működhet egy ien párkapcsolat?

Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon messze laik tőlem,közel 200KM ,de nagyon szeretjük egymást és tudom h sose csalna meg mivel nagyon sok közös dolog van bennünk...járok is le hozzá sokszor de elég nagy út és max 1-2 napot tudok ott maradni.félek hogy elveszítem emiatt :(
2010. jan. 24. 12:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt egy hasonló párkapcsolatom 7 hónapig. és nem a távolság miatt lett vége =)

19/L

2010. jan. 24. 12:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a távkapcsolatok nem igazán szoktak működni, énis távkapcsolatban éltem az előző barátommal és minket is kb. 200km választott el és nem ment, csak a szenvedés lett belőle :S Nem tudtok rendszeresen találkozni, valamelyikőtöknek olyan gondja van hogy azonnal rohanni kell a másikhoz nem tud stb.. :S De azért nektek sok sikert:)
2010. jan. 24. 12:37
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és normális válaszokat :D amugy már 3 hónapja vagyunk együtt :)
2010. jan. 24. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
az első kommentelő vagyok: szerintem ha eddig nem volt komoly gond belőle akkor továbbra se lesz ha megbíztok egymásban. nálunk a bizalmon bukott a dolog, nem bízott bennem és folyamatosan féltékenykedett mindenkire, pedig nem csaltam meg. ha nálatok ilyen probléma nincs, akkor lehet h működni fog =)
2010. jan. 24. 12:43
 5/13 anonim ***** válasza:

szia!

Én ilyen kapcsolatban élek és több mint 1 éve működik pedig nem találkozunk gyakran!Bár elárulom,hogy egyre nehezebb kivárni azt az időt,hogy együtt legyünk,,de egyelőre nincs esély az összeköltözésre.

Hány évesek vagytok?

2010. jan. 24. 12:44
 6/13 A kérdező kommentje:
:D köszönöm a válaszokat és remélem h még működni fog sokáig a kapcsolatotok :) ammugy ha megmondanáma korom akkor röhögve írnátok az offoló komikat :(, pedig ez elég komoly kapcsolatnak ígérkezik :)
2010. jan. 24. 12:46
 7/13 anonim ***** válasza:

Sok embernek bejött már, olvasgass az oldalon ebben a témában, hidd el, sok biztató szót olvashatsz. Személyesen is ismerek embereket, akinél bevált, persze vannak ellenpéldák is.

Jelenleg én is egy ilyenben élek és a gondolata is elborzaszt, hogy vége lehet, ezért nem is filozofálok ezen. Ne görcsölj rá, csak pozitívan. Foglald el magad, ne agyalj ezen, mert ezzel rosszat vonzhatsz be.

Szerintem két esetben szokott működni:

a, nem olyan erős a kötődés, ezért kibírják az egymás nélkül töltött hosszú időt( sztem ez hamar véget is ér)

b, megmagyarazázhatatlan eredetű erőteljes kötődés, amiben mindketten 100%-ig biztosak vagytok és nem érdekel titeket semmilyen akadály, mert az együtt töltött röpke idő annyira katartikus, hogy nem mérhető más emberrel eltöltött időhöz, akihez nem vonzódsz fele ennyire sem, de esetelg többet lehetnél vele :) Ez mindent megér szerintem, az ilyen szerelmet bűn veszni hagyni.

Fontos, hogy legyen egy közös cél, esély a későbbi együttélésre, vagy legalább közelebb költözésre, ez persze sok tényezőtől függ, mert a végtelenségig sajnos ez tényleg nem mehet, max. pár évig.

2010. jan. 24. 12:48
 8/13 A kérdező kommentje:
mindenképpen a b, lehetőség :) mivel már az első beszélgetéskor belé szerettem :P és télelg nagyon köszönöm a bíztató válaszokat.:D
2010. jan. 24. 12:53
 9/13 anonim ***** válasza:

12:44 vagyok..

A korod túl fiatalok vagytok vagy idősebbek?

2010. jan. 24. 12:55
 10/13 A kérdező kommentje:

Mindenképpen fiatalok..nahjó én 13(májusba14) Barátnőm 14 :/

igen és gondolom mostantól jönnek az OFFok..:(

2010. jan. 24. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!