Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet belölle valami?
Van egy barátnőm,fél éve vagyunk együtt és a fél év alatt már csalt meg(nem szexuálisan)nem1szer +rengetegszer átvert sok esélyt kapott tőlem én rettenetesen szerettem mindent megadtamneki őviszont nem.amikor utoljára otthagytam emiatt és mert hazudott és elegemlett ebböl,azóta szeret és rájöhh h én mit is adtam eddiig neki(érzelmeket)és h mitjelntek enki és imád.de én ugyérzem kiszerettem belölle nmérzem magam jolvele nicnskedvem elmenni hozzá,mert tulsokvolt szerintem az esély amit kapott és nemérdemelte meg...van egy legjobb bnője akivel mindent megbeszél és vele nagyonjóba vagyunk,,és beszélgettünk róla hogy mivel annyira 1hullámhosszon jár sokszor agyunk annyira hasonlitunk anynira szereetéhes őis meg énis annyit csalódott pasikban mint énis csajokban h járna velem ha nemlenne a bnőm a legjob bnője..én mondtamneki h igyis ugyis otthagyom elöbbutobb lehet mert ha nemérzem jolmagamvele és élni akarom életemet ésvele nemlennék boldog akk nincs értelme a kapcsolatnak..és irta hogy miatta nemakar velem összejönni de nagyon jolenne ha pasija lennék!
én szeretnék összejönni vele mit tegyek?szeretném ezt a lányt,mert érzem,vele boldgok lennék ő viszonozná azt amit a bnőm eddig nem...mit tegyek hogy öszejöjjünk?mertha otthagyom bnőmet kegyetlenül magaalatt lesz nemtudjamajd abbahagyni sirást mertmár tölt9ttünk külön egy hetet és szinte mint aki meghalt olyanvolt bnőm mert rájött h mit vesztett h elhagytam..!segitsetek
18/f
Ja és bocsi h hosszu lett
hú basszus már megijedtem xD
Nem vagyok debreceni,de igen a lány 14éves...ha van ebbe tapasztalatod kérlek írd le..
Szerintem meg tegyél meg mindent azért, hogy a barátnőjével összejöjjön. Ha a barátnődnek ennyi esze volt, akkor viselje a következményeit, ennyire egyszerű. Ne érezz miatta bűntudatot, nincs miért.
A barátnőjét meg egyszerűen meg kell győznöd. Ők majd lerendezik egymás között, ahogy akarják. Ha ti ketten úgy érzitek, boldoggá tudjátok tenni egymást, akkor nincs min gondolkozni. Azzal legyél rendes, aki megérdemli és viszonozza.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!