Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Folytassam?
Figyelt kérdés
Köszönöm annak aki végig olvassa es tanàcst îr nekem elöre is köszönöm. Nemrégiben meg ismerkedtem egy nalam joval idösebb sracba de ez nem szamît nekünk..találkozzgatunk és meselt magarol a regebbi kis butasagairol is. par talalkozas utan vett nekem mindig valami kis ajandekot..csokit..stb egyre jobban neg kedveltem de meg tudtam valamit rolla ami nagyon el bizonytalanitott h a volt baratnoje azert szakitott vele mar a vegere mert meg ütötte de ugy h el tört az orra. de en ezt nem tudom rolla el kepzelni. persze ra kerdeztem kicsit ideges lett de azt mondta h nem ütötte meg kerdes h kinek van igaza? aki egyszer meg utott valakit az meg egyszer meg fogja tenni? jelenleg kapcsolatban el amit tudok..de ő véget vetne ha azt mondanàm hogy persze enis szeretnem. de miutan ezt anyum meg tudta mondta hogy nem igen örülne ha talalkoznek vele amit meg ertek..de nem tudom el felejteni..mert szeretem. es neha ö is olyanokat mondd amivel meg bant de..nagyon jol elvagyunk..nemtudom hogy mit csinaljak.2014. okt. 15. 18:22
1/4 anonim válasza:
Nem normális a pasi, te csak azért érzed úgy, hogy minden rendben van a kapcsolatban, mert elvakít az, hogy belezúgtál. Sok nő esik ebbe a csapdába, és főleg úgy, hogy közben meg van barátnője?? Na ne..
2/4 anonim válasza:
ne eröltesd, ha agresszív, már most megbánt, ráadásul egy kapcsolatból kacsingat rád. önző a pasi...és persze agresszív...
3/4 anonim válasza:
DE, el tudod felejteni, és el is kell! Kapcsolatban él, de véget vetne: veled ugyanezt megtenné.
Megütötte a barátnőjét: veled ugyanezt tenné.
Hallgass anyukádra, szerintem te még túl fiatal vagy. Lesz még olyan, aki megbecsül, azt szeresd majd.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a vàlaszokat es hat igazatok van. ennek mar pontot kell tenni a vegere es bar nehezen de megteszem! aranyosak vagytok.
2014. okt. 15. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!